slide show
2012-01-03 / POSTED IN: Sammanfattning av året

Taylors 2011 - Maj

- Maj började med att en version av musikvideo till The Story Of Us släpptes som var en internationell video från Universal Music.



- Den 2 maj närvarade Taylor vid 2011 års MET Gala (Costume Institute Gala 2011) i NYC och sågs krama Ashley Greene, hälsa på Bruno Mars och umgås med några supermodeller!


- Vi fick första titten på Taylors musikvideo för Mean!



- Åh... Den 6 maj tillkännagavs det att Taylor skulle öppna upp sitt sista genrep av Speak Now World Tour (i USA) den 21 maj och skänka alla inkomster från konserten till offren av de tornados som förstörde hem och liknande i södra USA tidigare i vår. Så himla fint av Taylor ♥



- Samma dag dök äntligen musikvideon för Mean upp! Efter några upprörda timmar på natten då musikvideon skulle släppas, valde Taylors managment tem (bl.a. Jordan) att vi alla skulle få se den och släppte även den via Taylor officiella sida.



- En BTS av inspelningen av fyra Cover Girl reklamfilmer dök upp den 9 maj!



Unique and different is the next generation of beautiful. You don't have to be the same as everyone else, in fact, I don't think you should.

- Den 11 maj besökte Taylor The Ellen Show för att ha en liten intervju och uppträda med The Story Of Us. Det var under detta avsnitt Ellen lärde Taylor hur man är en Cover Girl som ni kan se nedan igen hahaha!



Samtidigt spelade Taylor tillsammans med Ellen in ett klipp för att uppmuntra att skänka pengar till offrena från de tornados i södra USA. De lyckas göra den väldigt rolig haha! Se den HÄR igen.

- Taylor prydde tidningen In Style's omslag i maj och superfina bilder dök upp från tidningen ♥



- Den 21 maj var det äntligen dags för Speak Now Help Now i Nashville där livestreaming av två låtar skedde på natten via internet. Ni kanske kommer ihåg att det var lite problem med sändningen och till slut fick vi vänta över en halvtimme tills vi kunde se de två klippen. Konserten samlade in över 750 000 dollar till offrena av de tornados i södra USA!



- 22 maj var det dags för Billboard Music Awards där Taylor tog hem 3 priser: Top Billboard 200 Artist Of The Year, Top Country Artist och Top Country Album. Taylor såg helt otroligt vacker ut i en sparkly klänning och mjuka lockar! En av min favoritgalaoutfit någonsin ♥





- I maj dök det upp inte bara en musikvideo - utan två! Den 24 maj var det musikvideon för The Story Of Us som dök upp och efter många tekniska fel på natten världen över så kunde vi äntligen få se den några timmar senare. Helt underbar musikvideo!



- En ny reklamfilm för Cover Girl Natuelux Silk Foundation dök upp! HÄR kan ni se den igen.

- Taylor prydde svenska tidningen FRIDA i maj!

 

- Den 27 maj startade Speak Now Tour officiellt upp i USA i Omaha, Nebraska. Wow, vilken konsert! Turnén såg helt annorlunda än den vi fick vara en del av med dansare, fyrverkerier och annat roligt för publiken. HÄR sammanfattade jag alla videos från den första konserten på turnén som ni kan kika in igen! Kommer ihåg att vi både var besvikna och upprörda över att turnén var tre gånger så större i USA än vad den var internationellt...

 

Postat av: Louise R.R

Klicka här för att rösta på Taylor som female artist of the year:

http://teentvawards.com/female-artist-of-the-year/

2012-01-03 @ 10:44:57
Postat av: Hanne

2012-01-03 @ 10:52:23
Postat av: Adina

Bara så du vet står det april på de två första sakerna :-)

2012-01-03 @ 13:26:07
URL: http://erikzzonz.blogg.se/



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: