slide show
2012-01-08 / POSTED IN: Sammanfattning av året

Taylors 2011 - Augusti

Anledningen till augustidelen kommer en dag för sent är att jag tyvärr inte hade tid igår. Det tar över 1 timme att ordna dessa inlägg så de får komma när de kommer! Kommer ni ihåg augusti förresten? Det enda som klingar till hos mig är Teen Choice Awards där Taylor vann hela fem priser och fick ta emot The Ultimate Choice Award. Vilken kväll det var!

- Augusti börjades med att Taylor befann sig i Washington D.C. och valde bland annat att besöka Lincoln's Memorial. Någon dag senare sågs Taylor även vid John F. Kennedy's grav tillsammans med Claire, Grant, Caitlin och Paul.

 

 

- Taylor blev nominerad för en MTV Video Music Award för sin låt Mean i kategorin "Best Video With A Message".

- Den 7 augusti var det äntligen dags för Teen Choice Awards! Taylor tog hem fem priser utav sex nomineringar. Vilken kväll! Emma Stone presenterade "The Ultimate Choice Awards" till Taylor då hon även fick ta emot de övriga fem priserna:

Female Artist
Female Country Artist
Country Single
(Mean)
Break-up Song (Back To December)
Red Carpet Fashion Icon

Taylor sågs sitta med bland annat Ashton Kutcher, Selena Gomez, Taylor Lautner och Justin Bieber.



 

- Datum för Taylors Speak Now World Tour i Australien och Nya Zeeland dök äntligen upp! I mars 2012 kör turnén igång där ♥

 

- Den 10 augusti släpptes äntligen musikvideon för Sparks Fly! Åh, vad vi hade längtat. Många fans blev tyvärr väldigt besvikna på att det blev en turnévideo, men tror många ändrade sin åsikt så fort de fick se den. Gud vilken häftig musikvideo det blev ♥

 



- Taylor fick ta emot Do Something Concert Award för sin Speak Now Help Now under Do Something Awards! Taylor kunde tyvärr inte närvara vid galan utan hade spelat in ett litet tacktal backstage vid Teen Choice Awards. Se den HÄR igen.

- Taylors låt Haunted var med under ett avsnitt av True Blood den 21 augusti!

- Taylor la upp en bloggpost med massvis med fina bilder på Taylor Connect från hennes tjejsemester i North Carolina tidigare i augusti. Ni kan hitta alla HÄR om ni vill se dem igen!





- Taylor ringde in till Ryan Seacrest för en intervju. De pratade om incidenten när Taylors klänning blåste upp under en konsert, ryktet om att Taylor och Taylor Lautner var tillsammans igen och annat kul. Jättevärd att lyssna på igen!


- Taylor hade fyra konserter i välkända Staples Center, Los Angeles, och under varje kväll dök artister upp för att överraska publiken. Under första kvällen dök ingen mindre än Justin Bieber upp och ni kan se deras uppträdande HÄR. Under andra kvällen sjöng Taylor en duett med Jason Mraz. Åh vad häftigt det var att se dem sjunga I'm Yours tillsammans. Tredje konserten i Staples Center joinade Hot Chelle Rae Taylor på scen för att sjunga deras hit Tonight Tonight. Se uppträdandet HÄR.

- Andrea, ägaren av TSS, tog farväl för att spendera ett år i USA som utbytesstudent. Hoppas att jag, Felicia, inte har gjort er besvikna med uppdateringen!

- Taylor och Justin Bieber sågs skriva en låt tillsammans i slutet av augusti! Senare dök det upp ett rykte att det var en del av pranket till TV-serien Punk'd. Ännu vet vi inte om låten kommer att släppas!

- Under sista konsert i Los Angeles var publiken full med övriga kändisar. På video fångades Taylor krama bland annat Reese Witherspoon, Garett Hedlund, Taylor Lautner, Ashley Greene och Will Andersson (från Parachute). På konserten sågs även Beyoncé och Jay Z, Lea Michele och Lil Wayne m.fl. Ellen Degeneres dök upp på scen under Our Song (som filmades till ett senare avsnitt hos The Ellen Show) och Nicki Minaj uppträdde hitlåten Super Bass tillsammans med Tay. Vilken kväll det var! HÄR kan ni se när Ellen är uppe på scen och HÄR kan ni se Super Bass igen!

Taylor valde att ändra texten igen under Back To December. Omking 5:05 kan ni höra Taylor sjunga "So this is for the boy from Michigan" när Taylor Lautner är i publiken.



- Augusti avslutades med att vi fick en första titt på en reklambild för Taylors nya parfym Wonderstruck!

Postat av: Tonie

Felicia: Jag är säker på att jag talar för ALLA Swiftie´s när jag säger att du är förlåten för att Augustidelen kommer en dag för sent :-). Jag är så jäkla imponerad av dig och jobbet som du lägger ner på denna blogg så du förstår inte. Och nej: du har verkligen inte gjort oss besvikna. TSS är minst lika bra i dina kapabla händer som i Andrea´s, så DET behöver du inte ens tänka på :-D. Jag älskar TSS, nästan lika mycket som jag älskar Taylor, fast på ett annat sätt. (Vill T.ex.inte gifta mig med en blogg :-D ). Fortsätt med ditt fantastiska jobb och fortsätt gör oss stolta över att vara en del av det.



Ps: Grattis till den senaste utmärkelsen! Det är du/ni verkligen väl värd/a! Ds. I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-01-08 @ 23:30:59



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: