slide show
2012-01-02 / POSTED IN: Sammanfattning av året

Taylors 2011 - April

- I början av april donerade Taylor några bilder från hennes Europaresa till People Magazine!





- Dags för ACM! Den 3 april dök Taylor upp i en helt otrolig gul klänning på galan och tog hem kvällens största pris - Entertainer Of The Year. Under kvällen uppträdde även Taylor med Mean! Åh, vilken underbar kväll det var ♥







- Den 4 april fotograferades Taylor i Beverly Hills i en supersöt klänning efter att hon shoppat på Anthropogie!



-
Taylor besökte även The Tonight Show With Jay Leno tidigt april och hade en riktigt bra intervju! Har försökt hitta videos från intervjun men hittade tyvärr bara previewn som ni kan se nedan igen där de pratar om Taylors favoritnummer 13. Ni kanske kommer ihåg dock att de pratade om Cover Girl och Taylor visade hur hon lärde sig att "hoppa" på ett speciellt sätt när hon spelade in reklamen för sminkprodukterna haha?



- Den 13 april dök det upp en intervju med Adam Young och vi insåg att han fortfarande har en enorm crush på Taylor haha..

Are there any other girls you're crushing on that could possibly expect a video serenade in the future?

Not really. If I really sit down and think about it, I don't think so. I think [Taylor Swift] is the only one. I first met her in New York, and there's just something about her that it's so hard for me to find the words because she's so gorgeous and so exquisite and so eloquent it was so hard to come up with the right words. And now that I step back and look around at who else is out there, she's really the only one who comes to mind.

- Nomineringarna till Billboard Music Awards 2011 släpptes och Taylor blev nominerad till hela sju stycken!

- 6 miljoner fans följde nu Taylor på Twitter!

 

- 19 april... BOOM! Nya rykten om en romans! Dessa tidningar alltså haha... En bild på Taylor och Garett Hedlund dök upp och tidningarna ansåg att de dejtade efter en promenad tillsammans!

 


- I slutet av april dök Behind The Scenes för inspelningen av Back To December upp! I första delen pratar Taylor om vad låten handlar om - att säga förlåt, att vara den första att ta steget och säga "det här var mitt fel". De visar även hur det fungerar med låtsassnön som användes haha...

"And you're like, 'you're not snow' - you're jelly snow"



Del 2

- Taylor nådde upp till 20 miljoner fans på Facebook! Och så berättade Taylor att hon älskade oss som "woah". Vilket var mycket.

Postat av: Sandra

Hej Felicia! Jag tänkte beställa en Taylor Swift kalender, men sen de gjort om taylorswift.com så har de bara store i USA. Vet du någonstans där man kan köpa den inom Europa? Tack på förhand! :)

2012-01-03 @ 00:03:34
URL: http://sandralevander.blogg.se/
Postat av: Felicia (Kristen Stewart hemsida)

Hej jag har en hemsida om Kristen Stewart , jag undrar om du vill byta länkar ? du får då en bild plats i menyn vilket är en bra reklam för din sida .



Mejla gärna vid intresse.



Med vänliga hälsningar Felicia

2012-01-03 @ 03:50:09
URL: http://kristenstewart.se



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: