slide show
2012-01-07 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

Tonie om Nya kort inför Alla Hjärtans Dag:
Fick just ett e-mail från Taste of Country där dom skriver att Taylor blivit erbjuden en roll i filmen: ‘Les Miserables'. Hon ska spela (OM hon tackar ja) dottern till en hänsynslös värdshusägare, som (Taylor) sjunger om sitt hopplösa kärleksliv. Detta är väl inte direkt bekräftat OCH även om hon blivit erbjuden rollen, så är det ju inte säkert att Taylor tackar ja. Vi får väl se OCH läsa mer om detta i sinom tid... I Love U Taylor, 4ever <3.

Svar: Anledningen till att TSS inte har uppdaterat om detta är att vi helt enkelt väntar på vidare bekräftelse. Så länge är det rykten tills vi fått klartecken från Taylors managment eller officiellt pressmeddelande. Men ja, rykten som går på webben är att Taylor har blivit erbjuden en roll i Les Miserables. Ni får veta allting om detta när vi får en eventuell bekräftelse.


Elin om Nya kort inför Alla Hjärtans Dag:
Jag kom att tänka på att taylor har ju sett vår fan-video ( om inte jag minns helt fel ), men har vi fått reda på mer? Asså har HON skickat tillbaka ett brev eller en video? :)

Svar: Det finns en väldigt stor chans att Taylor på något sätt har fått videon skickad till sig. Vi kommer aldrig veta om hon har gjort det förrän Taylor pratar om det i ex. en intervju eller om vi får någon vidare information från Jordan, Universal Music eller radiostationen som uppmärksammade oss. Taylor har inte skickat något personligt brev eller på något sätt visat att hon har sett videon tyvärr. Vi får helt enkelt hålla tummarna att Taylor har sett den ♥

Jennifer
om Taylor med fans den 28 december:
Kan inte du lägga upp länkar till alla "Journey to Fearless" avsnitten?? har bara sett det första och vill verkligen se resten för det va så sjukt underbart!!!! <3

Svar: Självklart!
Avsnitt 1
Avsnitt 2
Avsnitt 3


Förresten, det är så himla mycket lättare om ni skickar frågor via bloggsvar eller till taylorswiftsweden@hotmail.com. Där tar jag även jättegärna emot tips om nyheter och det är även dit ni ska mejla om ni är intresserade av länkbyten. Vid tillfället har vi tyvärr inga lediga länkplatser, men ni får jättegärna skicka ett mejl till oss om ni är intresserade av att stå i kö till en länkplats.

Kram på er!

TSS vann även kategorin Bästa Övriga Blogg hos KändisNytt! Tusen tack till alla ni som röstade!Postat av: Tonie

Nu var väl mitt inlägg mer tänkt som ett tips till ALLA swifties än en fråga till TSS, men ok No biggie :-). Självklart så ska det inte läggas upp utan bekräftelse. Och som jag skrev, även OM Taylor blivit tillfrågad så är det ju inte säkert att hon kan eller vill ställa upp. Tänkte bara att det var lite intressant för er/nån att läsa om det. I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-01-07 @ 23:55:40
Postat av: Anonym

ni skrev inget om taylors augusti igår :( när kommer det? älskar verkligen de inläggen! :)

2012-01-08 @ 14:06:54- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: