slide show
2012-01-05 / POSTED IN: Vardag

Bild från nyår med ett fan!

En bild har dykt upp från nyår med Taylor och ett fan! Vi vet tyvärr inte var bilden är tagen förutom i Nashville där Taylor firade in nyåret med några vänner, men visst ser Taylor vacker ut? ♥



Bildkälla
Postat av: elin

Hon ser så jäkla flawless ut! SÅ jäka fin! :)

2012-01-05 @ 18:32:54
URL: http://tiedtogetherwithasmile.webblogg.se/
Postat av: Tonie

Så vacker, så underbar, så söt <3:-). Ja, det lilla jag kan se mellan tårarna :'-). Så fin i sin "nya" frisyr, hon passar verkligen i lugg :-). Jo, förresten! Taylor är med i denna veckans In Touch, i en dubbelsidig artikel. Den är dessvärre lite negativ ang. Taylor´s vikt eller rättare sagt: brist därav.



Och visst är Taylor väldigt smal, men det är väl hennes ensak och för den delen inte så underligt: efter en lång turné = stress och missade måltider m.m. Enligt In Touch så beror det på hennes "pojkproblem" och hennes noja pga hennes knubbighet som barn. Men JAG tror inte att det är DET som är problemet ( om det nu är ett problem alls) utan möjligen pressen från omvärlden, dvs alla mode- och kroppsideal som enligt min mening är helt sinnessjuka :-(. Men jag tror och hoppas att Taylor mår bra och att vi inte behöver oroa oss för henne. I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-01-05 @ 22:01:20
Postat av: Matilda

För din information, är killen på bilden Jessarae, en 16-årig sångare som precis släppt sitt första album. Han är lillebror till Steven R. McQueen (Jeremy i The Vampire Diaries) och har en lysande karriär framför sig för han har verkligen en underbar röst.



Om man kollar hans facebooksida kan man se att han skrivit om hur Taylor var och kollade på hans konsert på nyårsafton. Såhär skrev han;



Taylor Swift just watched my New Years Eve show!!! She's very cool.



: )

KRAM!

2012-01-08 @ 16:07:35
URL: http://www.woundedsky.tumblr.com



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: