slide show
2012-02-01 / POSTED IN: Nyheter

Taylor kommer inte att spela Eponine

Universal Pictures bekräftade idag att Taylor inte kommer att spela Eponine i filmen Les Miserables som har premiär i december. Tidigare i höst börjades det prata om att Taylor hade varit på audition för filmen och att hon senare hade fått rollen. Taylor besökte över producentens kontor när hon befann sig i London för en vecka sedan och vi var alla säkra på att detta betydde att Taylor skulle spela Eponine! Igår kväll (am. tid) blev det helt bekräftat att musikalartisten Samantha Barks skulle spela Eponine då Cameron Mackintosh tillkännagav detta live på scen. Jättetråkigt verkligen! Vi vet inte riktigt vad som hände. Det kan ha varit så att Taylor valde att tacka nej till rollen, att hon aldrig ens var aktuell i filmen, att det inte funkade med Taylors schema eller att producenten helt enkelt ändrade sig.

Det hade varit så himla mycket prat om detta i flera månader nu. Överallt på Internet har vi fått läsa hemska kommentarer om att Taylor skulle spela Eponine och klagomålen har haglat över henne. Det har varit så himla tråkigt att se haters dyka upp från alla håll för att ha en säga i valet utan att ens ge henne en chans. Jag är 100 % säker på att Taylor skulle ha gjort ett helt fantastiskt jobb i filmen som Eponine och i december skulle vi alla stå där och applådera. För att vara ärlig är jag jättebesviken att Taylor inte kommer att spela Eponine, det hade varit ett helt otroligt steg i Taylors karriär och skulle verkligen ha visat alla haters där ute att Taylor knappt har börjat! Men jag är otroligt stolt över henne, även om det kanske inte slutade som vi hade velat. Däremot önskar vi all lycka till Samantha som kommer göra ett toppenjobb (Samantha spelade Eponine i musikalversionen)!

Förhoppningsvis får vi se Taylor i någon annan film senare i år ♥
Postat av: Tonie

Japp! Läste den tråkiga nyheten i ett utskick från "The Swift Agency" (en kanadensisk blogg som handlar om Taylor) för en stund sedan och måste säga att det var tråkigt. Men så är det ju i den här branchen. Det är en massa rykten som cirkulerat och vi får väl veta "vad som är vad" så småningom, Vem vet? Det kanske var ett pr-stunt från Le Mis'- producenterna att tillfråga Taylor, för att fixa pengar eller få igång ett surr runt filmen för att sälja fler biljetter. Men det är klart: efter att Taylor blivit utan roll så lär väl dom siffrorna gå ner betydligt. Jag lär inte titta på den om inte Taylor är med. Musikaler är inte riktigt min stil i alla fall, men om Taylor är med så kan jag stå ut med det mesta, t.o.m extrem smärta :-). I Love U Taylor, 4ever <3.



Ja, just det! Jag läste på "The Swift Agency" att "Speak Now" och "You Belong With Me" sålt kvadrupel Platinum = 4 miljoner sålda ex och att The Taylor Swift Holiday Collection och "Ours" sålt Guld= 500.000 ex. Ganska fantastiskt måste jag säga! Grattis Taylor :-D. I <3 U.

2012-02-01 @ 21:48:41



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: