slide show
2012-02-23 / POSTED IN: Videos

Saturday Night Live parodi!

För några dagar sändes Saturday Night Live avsnittet med Maya Rudolph som host och gäst där hon tillsammans med några castmedlemmar för parodishowen gjorde en parodi av Beyoncés och Jay-Zs nyfödda dotter Blue Ivy. Kända vänner till paret kom på besök - Brad Pitt och Angelina Jolie och ingen mindre än Taylor Swift som ännu en gång spelades utav Kristen Wiig! Haha, jag dör! Missa inte att kika in klippet nedan ♥

Från 0:19 och vid 1:26 dyker "Taylor" upp.- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: