slide show
2012-02-13 / POSTED IN: Taylor Live

Safe & Sound har premiär inatt!

Kl. 07:54 pm ET har Taylors musikvideo för Safe & Sound premiär! Detta är 01:54 svensk tid inatt och om ni som jag planerar att stanna uppe under natten - titta hit! Kan redan nu varna er att vi förmodligen inte kommer att ha möjlighet att se Taylors 30 minuter långa intervju med MTV efter premiären eftersom MTV gillar att göra videos otillgängliga för fans utanför USA extra mycket. Däremot kan vi säkert på något vis ha möjlighet att se musikvideon runt omkring den tiden.

Jag har inte fått tag på MTV än. Har försökt mejla men inte fått något svar och inte heller står det någon information om premiären på MTVs hemsida. Det är svårt att veta om de kommer att lägga upp musikvideon under natten eller om de tycker det är extra kul att låta oss vänta några timmar som när The Story Of Us släpptes.

Om vi inte får någon information tills sent ikväll, finns det stor chans att vi inte kommer kunna se den under natten. Jag vill inte dra upp er mitt i natten om vi inte ens kommer få se den förrän den dyker upp på Vimeo eller Youtube (speciellt inte ni som också såg på Grammy's inatt...) ♥




- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: