slide show
2012-02-12 / POSTED IN: Taylor Live

GRAMMY Pre-Telecast

HÄR kan ni se detta event genom att välja "PRE-TELECAST". Ingen information om att Taylor kommer att närvara eller inte har dykt upp. Eftersom eventet börjar kl. 22:00 så får vi reda på det väldigt snart och om Taylor inte dyker upp ser vi henne om några timmar igen!



Update 21:30 Varför närvarade Taylor inte vid Davis Clive Party igår? Många kändisar valde att inte gå på eventet och det spekuleras att många var förstörda efter att informationen om att Whitney Houston hade dött släppts. Ni kan läsa lite mer information om Taylors no-show under gårdagen ♥

The party is usually one of the week’s hottest tickets, but there were absences. At least half a dozen tables stood empty. During the early cocktail hour, Scott Borchetta, the head of Big Machine, Taylor Swift’s record label, stood by a door with his cellphone, saying his star had just informed him by text message that she would not be attending. “She just didn’t feel it was right,” he said. (The attendance also wasn’t helped by false rumors on the Internet saying that the event had been canceled.)

Källa

Update 22:03 Nu kör eventet igång!

Update 22:47 Taylor har ännu inte setts på eventet. Det är svårt att veta om hon är där eller inte. Hayley Williams har sänt sina lyckoönskningar till Taylor via Twitter!


Update 23:16 Jag förstår att det är en hel del som frustrerat väntar på Taylors kategorier. Kan nu informera att om ungefär 30 kategorier så är det dags för country-kategorierna och skulle gissa att detta sker om ungefär en timme!

 

 

Update 23:50 Taylor twittrade precis! Vid tillfället befinner hos sig inte vid Pre-Telecast Ceremony och det verkar inte som om hon planerar att gå dit. Det är ungefär 10 kategorier kvar till countrykategorierna! Nu håller vi tummarna ♥

 

 

Update 00:16 TAYLOR VANN PRECIS COUNTRY SOLO PERFORMANCE FOR MEAN! Såg ni henne? Så vacker! Taylor var själv där för att ta emot sitt pris ♥

 

 

Update 00:21 VINNARE IGEN! TAYLORS ANDRA GRAMMY I ÅR FÖR BEST COUNTRY SONG FÖR MEAN! Stort grattis Taylor! Om några timmar tar du Best Country Album också ♥

 

 

Postat av: Anonym

det finns ju tre att välja mellan, ska man välja pre-telecast?

2012-02-12 @ 22:21:20
Postat av: Anonym

oj, såg inte att du skrivit det innan... haha

2012-02-12 @ 22:34:51
Postat av: Tonie

Ja, det är inte värst många av dom stora kändisarna som går på Pre Telecasten, så det är inte förvånande om inte Taylor är där.

2012-02-13 @ 00:00:37
Postat av: Tonie

Wow! Hon var visst där, hm... Otroligt! Och så underbart vacker hon är<3. Grattis älskling! Vilken bra början på kvällen för fröken Swift :-). I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-02-13 @ 00:23:31
Postat av: elin

Visas Country Album på "Pre-Grammy"-grejen eller är den med på själva "galan" ? :)

2012-02-13 @ 00:25:56



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: