slide show
2012-02-25 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Börja rösta på KCA!

Nu är röstningen äntligen öppen för Kids Choice Awards! Taylor är nominerad till två awards: Favorite Female Singer och Favorite Song (Sparks Fly). Rösta HÄR och HÄR (för att slippa gå igenom att kategorier) och du behöver inte registrera dig eller annat jobbigt. Nu ser vi till att Taylor vinner!

VIKTIGT!! Däremot verkar det som om man måste rösta i alla kategorier för att kunna "submitta" era röster för Taylor. Men det tar inte så himla lång tid - så glöm inte att tryck submit efter ni röstat i alla kategorier!

Postat av: Tonie

Japp! Man måste rösta på ALLA kategoriena, så var det förra året med. Det innebär ju att det tar tid att rösta många ggr på Taylor, men det är det värt. Eller hur :-)? I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-02-26 @ 18:06:05- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: