slide show
2012-12-13 / POSTED IN: Vardag

Taylor och Harry ute på promenad idag [13/12]

Postat av: Madison Pettis Fansite

Hej tycker du om Madison Pettis? Eller kanske inte ens hört talas om henne, lär känna henne och läs dagliga nyheter på min fansida om just Madison Pettis.
Kolla in: http://madisonpettis.blogg.se

2012-12-14 @ 07:57:55
URL: http://madisonpettis.blogg.se
Postat av: Elisabet

Ååh, vad fina de är tillsammans! Önskar de all lycka!

2012-12-14 @ 19:09:38
Postat av: Elisabet

dem* :)

2012-12-14 @ 19:10:03
Postat av: Tonie

Ledsen att skriva detta, men jag tror inte att det här förhållandet kommer hålla så värst länge :-(. Harry är alldeles för ung för att "stadga" sig med Taylor. Det är många 1D/ Harry- fans som är förbannade på Taylor och skriver att HON kommer krossa hans hjärta, men jag tror dessvärre att det blir tvärtom. Taylor är såpass mkt. äldre och mer mogen än Harry och lär vilja ha ett seriöst förhållande medan Harry troligen hellre vill vara ung och fri. Jag känner honom inte, men om man ska gå på hans tidigare förhållanden, så lär detta inte sluta väl. Hoppas att Taylor inte faller för hårt, för snabbt, vilket hon ju tenderar att göra. Tycker för den delen att det var ett misstag från första början att dejta överhuvudtaget, med tanke på deras vänskap då förstås. För om/ när det tar slut så kan den vänskapen vara slut :-(, vilket ju vore trist :-(. För det påverkar ju även övriga 1D- medlemmar. Man ska väl inte måla (ni vet vem) på väggen, men man blir lite orolig för Taylor i alla fall. Beror ju på att jag älskar henne så mkt. och bara vill henne väl, men det går ju inte att skydda henne mot sånt, särskilt som man inte överhuvudtaget är inblandad i hennes liv :'-(. I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-12-14 @ 20:33:12



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: