slide show
2012-04-12 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal!

Lovisa om Låttiteln för B.O.B ft. Taylor Swift!:

Hej! Älskar verkligen bloggen, superbra gjord:)

Jag undrar om ni har hört något mer om när Wonderstruck kommer till Sverige? Är det sant att den kommer först 2013, eller är det snart? Vill verkligen ha den!

Om den kommer först om ett år, vart är det bäst att köpa (importera) då? Kan man göra det på taylorswift.com, eller är den fortfarande bara öppen för USA?

Blev lite mycket frågor där men aja xD

Svar: Tack! Senaste datumet vi fick var v.21, alltså i slutet av maj i år, från KICKS kundsupport. Jag har även kontaktat Åhlens men har tyvärr ej fått svar. Ett tips till alla är att gå till er närmaste KICKS/Åhlens affär och fråga när dem får in den. Det är olika från butik till butik. Exempelvis kommer inte min KICKS närmast mig få in Wonderstruck alls.

Om du vill ha den innan skulle jag rekommendera att köpa den från US Store (HÄR). Ännu har inte onlineshoppen öppnat för UK/EU utan då får ni beställa den från USA - räkna med tullkostnader och en högre fraktavgift.

Internationellt släpps den till hösten om datumet i sommar inte stämmer.


:( om Låttiteln för B.O.B ft. Taylor Swift!:

Det är flera som har skrivit att den läckt ut på internet :( Men vet inte om det är sant eller inte, vet du?


Svar: Ja, Both Of Us läckte sent igår kväll. Ni kan enkelt hitta den på Youtube om ni inte vill vänta till 1 maj. När låten släpps officiellt dyker den upp här på TSS.» Vill även påminna att om ni är intresserade utav ett länkbyte med TSS, kontakta oss via mejl. Vid tillfället tar vi inte emot fler länkbyten, men all intresse via mejlen antecknas för framtida samarbeten. Nästan alla förfrågningar om länkbyten via kommentar på bloggen ignoreras - så skicka mejl istället ♥

Kram!
Postat av: Johanna

Du var med i BLOG AWARD på tvds.blogg.se. Den bloggen har bytt blogg till http://delenasweden.blogg.se, så gå in här och skriv din kommentar igen: http://delenasweden.blogg.se/2012/april/blog-award.html#comment

2012-04-12 @ 21:59:11
URL: http://delenasweden.blogg.se/
Postat av: Bella

Hej jätte fin blogg deesign, gå gärna in på min och min lilla systers fan blogg om selena och lämna gärna en kommentar <3 :D

2012-04-12 @ 22:05:16
URL: http://justselenagomezz.blogg.se/- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: