slide show
2012-04-25 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

Erica om Dianna Agron pratar om Taylor:

Gud vad underbar design du har ;)
Kan du inte berätta lite "udda" saker om taylor, typ sånt som man inte trodde/visste innan?

Svar: Det är alltid svårt att hitta saker till "Visste du att...?" eftersom om man läser varje tidningsintervju, ser på varje video som dyker upp så känns ingenting man läser "nytt". Förstår ni vad jag menar? Vi (jag) på TSS och säkert en del läsare här går igenom varenda material som dyker upp om Taylor och när man väl ska välja ut någonting så blir det en omedveten tanke "nej, men det här vet dem ju!".

Jag ska försöka hitta lite rolig fakta om Taylor någon dag när jag har lite mer tid! ♥

ERICA om Två nya fanbilder i Nashville (igår och idag):

Har dom sagt när Taylors nya album ska komma?

Svar: Scott Borchetta, chef hos Big Machine Records Label Group, sa i början av året att albumet dyker upp i oktober. Taylor har tidigare sagt hur skivbolaget blivit nöjda med albumet flera gånger, men att Taylor vill ha det helt perfekt och ska jobba på det i sommaren. Därför skulle jag tro att det dyker upp tidigast strax efter sommaren!

Elin om Taylor ute i Beverly Hills:

Hej! Jag ville bara tipsa om att i senaste nummret sv Siofis Mode finns en lite notis med om Taylor parfym, dom skriver att Wonderstruck kommer börja säljas i svenska butiker någon gång i augusti! :) vet inte ifall du kanske sett det redan.. Håller tummarna för att det stämmer! :D

Svar: Tack för tipset! Ännu en gång - spring in i er närmaste parfymåterförsäljare och fråga efter ett mer precist datum/månad. Det kan vara olika från butik till butik.

» Fick en fråga på bloggsvar om att uppdatering har varit "dålig" på sistone. Är väl medveten om detta, men ingenting jag kan ursäkta för. Ibland händer det faktiskt ingenting i Taylor-världen och därför står det stilla här på TSS då och då. Taylor är upptagen spela in sitt nya album och kanske tar en välförtjänt paus. Vid tillfället befinner hon sig i Los Angeles!


Kram!
Postat av: Elin

Kommer inte wounderstruck till kicks i slutet av maj? :)

2012-04-25 @ 18:05:20- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: