slide show
2012-04-01 / POSTED IN: Event

Kids Choice Awards 2012!

Hoppas ni alla som satt uppe inatt tyckte galan var rolig! Hade väl varit ännu bättre om Taylor själv hade fått lite slime på sig haha... Inatt var det alltså dags för Taylors första besök någonsin på Kids Choice Awards! Taylor var nominerad till Favorite Female Singer och Favorite Song som hon tyvärr förlorade under kvällens gång till Selena Gomez respektive LMFAOs låt Party Rock Anthem. Däremot fick Taylor den otroliga äran att få ta emot The Big Help Award från självaste Michelle Obama som var där i dagens ära. Michelle Obamas introduktionstal, hyllningsvideon till Taylor och Taylors tacktal gjorde nog att många swifties ögon var tårfyllda - inklusive mina. Man blir så otroligt stolt när man ser allt Taylor gör för andra, hur hon alltid lyckas ha två fötter på jorden och hur hon inspirerar andra att hjälpa till i samhället. Åh vad fantastiskt det var att se Taylor få ta emot det värdefulla priset inatt!

Taylor gick tyvärr inte på oranga mattan, utan det har endast dykt upp bilder från publiken, scenen men även backstage/pressrummet med Michelle Obama (se inlägget ovan!). Taylor hade med sig en tjejkompis till galan, Claire Winter som även twittrade om galan! Under One Directions framträdande sågs hon tillsammans med b.la. Selena Gomez och Katy Perry dansa och sjunga med till What Makes You Beautiful som bara den ♥























Taylor tar emot The Big Help Award (LQ - uppdateras när det finns en bättre video)


Källa



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: