slide show
2011-09-12 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

Nadja om Wonderstruck bilder:


undrar jag meeeeed!! VÄSKAN?!?! har varit helt kär i den sedan jag såg taylor bära den en gång!!!!


Adina om Wonderstruck bilder:

kan man köpa en väska också??:)


Svar: Den underbar väskan som ni pratar om verkar endast följa med när man köper parfymen hos Macy's (vilket är en återförsäljare i USA). Kan vid tillfället inte säga om den följer med parfymen hit till Sverige! Vi får helt enkelt vänta och se :)


Angelica om 10 skönhetstips från Taylor!:

Vilken locktång använder taylor egentligen? På de videor jag sett används en som smalnar av mot spetsen och inte har nån grej som håller kvar håret

Svar: Har tyvärr inget märke, men hon använder sig av en spiral-locktång och tar bort den som håller fast håret. Istället virar hon runt håret kring locktången och håller kvar det med hjälp av sina fingrar.

Update: Den som hon verkar använda nu som är konformad (det kanske var den du menade?): http://ssistersbeforemisters.blogg.se/images/2011/babyliss-easy-curl_131520583.jpg! Tack Emmy för tipset ♥
Postat av: Emmy

ang locktången.. hon använde en vanlig med clips innan men hon höll upp själva clipsen.en konformad som hon nu använder finns att köpa på ex. åhléns med märket Idol på, är från babyliss (heter easy curl). jag har haft den i över ett år och lockarna blir som Taylors, håller jättebra även fast jag har helt platt hår annars.

2011-09-12 @ 18:14:02
URL: http://angelseatmuffins.tumblr.com
Postat av: Emmy

här är länk till hur locktången ser uthttp://ssistersbeforemisters.blogg.se/images/2011/babyliss-easy-curl_131520583.jpg(är aningen svår att använda till en början, men man lär sig. jag lockar hela mitt hår på ca 10 minuter med denna och med en vanlig locktång tar det 1-2 timmar)

2011-09-12 @ 18:17:17
Postat av: Tonja

hon lockar upp ifrån och ned också...vilket är viktigt annars blir det korkskruvar ;)

2011-09-12 @ 19:28:50
URL: http://tonjasundman.blogg.se/- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: