slide show
2011-09-29 / POSTED IN: Speak Now Tour

Salt lake city, Utah

Under konserten i Salt Lake City, Utah, för några timmar sedan gjorde Taylor en cover av Animal [Neon Trees] och sjöng sin låt Ours som kvällen innan! Taylors version av Animal är verkligen helt otrolig, är så himla kul att höra henne sjunga på ett litet annorlunda sätt än hur hon sjunger sina countrylåtar! Det visar verkligen att Taylor kan sjunga precis vad som helst och få det låta otroligt ♥

Källa
Postat av: Christine

Hej! Jag ville bara tipsa om att Love Story ver med i första avsnittet av den nya tv serien Hart Of Dixie som har just börjat sändas i Usa. Serien utpelar sig i södern och har mycket countrymusik på sitt soundtrack så det vore inte konstigt om dom skulle ha med fler av taylors låtar i kommande avsnitt också! :)

2011-09-29 @ 17:00:06- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: