slide show
2011-09-21 / POSTED IN: Nyheter

Nyheten: Speak Now Tour blir CD & DVD!

Åååh så himla glad! Nyheten som skulle dyka upp idag har släppts och är att Speak Now Tour kommer att bli CD & DVD och kommer att finnas i butiker den 21 november! Kika in på videon nedan där Taylor pratar om nyheten ♥



The DVD will give fans the complete Taylor Swift Speak Now concert experience, showcasing performances of all 17 songs from Taylor’s Speak Now show (“Sparks Fly,” “Mine,” “Story of Us,” “Our Song,” “Mean,” Back To December,” “Better Than Revenge,” “Speak Now,” “Fearless,” “Last Kiss,” “You Belong With Me,” “Dear John,” Enchanted,” “Haunted, “Long Live,” “Fifteen,” and “Love Story”), plus additional bonus content. 

The CD will contain over 75 minutes of music, including live versions of favorites from the Speak Now album.

price: $19.99


Vid tillfället kan jag inte säga något infomation om CDn och DVDn kommer att vara möjlig att köpa i Sverige! Däremot kommer all material från skivorna självklart dyka upp på nätet och här på TSS.
Postat av: Helene (fra Norge)

Jeg ble så glad når jeg leste det :D kjempefint, for jeg fikk ikke være på noen av konsertene. vet du hvor mye den vil koste i Svenske kroner? hva koster Wonderstruck i Svenske kroner?

:) <3

2011-09-21 @ 16:46:47
Postat av: KArin

guuuuud vad glad jag blev!! :D <3<<3

2011-09-21 @ 18:20:23
Postat av: Elin

Jag har vetat om den DVD:n ett tag, men kommer den komma till sverige? Vart får man tag på den annars ? Finns det någon hemsida man kan skicka efter den? :) <3

2011-09-21 @ 18:54:20
Postat av: Felicia (Taylor Swift Sweden)

sv Elin:

Ja, det har gått runt rykten att det ska bli en dvd av turnén, men inget har blivit bekräftat. Det blev det idag klockan halv fem prick!

Vid tillfället vid vi inte om den kommer till Sverige, det kommer säkert kunna beställas från USA genom någon återförsöljare om det skulle vara fallet :)



Kram!

2011-09-21 @ 19:33:02
URL: http://taylorswiftsweden.se



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: