slide show
2011-09-04 / POSTED IN: Speak Now Tour

Last Kiss - ler mot Joe Jonas

Vid det här laget vet vi att Joe Jonas var närvarande på Taylors konsert i San Jose, Kalifornien, den 1 september och det gick spekulationer att Taylor tittade ner och log mot Joe ett antal gånger medan hon sjöng Last Kiss. Det har nu dykt upp en video som verkar bevisa det hela och ni kan se den nedan!

03:57 // 04:16 // 07:44

 

Några tankar?

 

Källa

Postat av: Anonym

alltså jag fattar verkligen inte hela grejen att han är där. sen när blev de vänner igen???

2011-09-04 @ 19:29:50
Postat av: Elin

Jag hoppas inte det.... De som är dryga/ har sårat Taylor är jag dryg mot tillbaka! Joe är en liten skit utan känslor, det känns bara som om han försöker gottgöra det han gjorde mot Taylor!!! Asså förlåt alla som gillar joe men det gör inte jag och jag brukar skydda Taylor och det kommer jag fortsätta med! Taylor Swift in our hearts forever <3

2011-09-04 @ 22:05:06
Postat av: Tonie

Om Taylor blir tillsammans med Joe "Fucking" Jonas igen, så blir jag ta mig fan galen. Ledsen alla Joe- fans, men han har redan haft sin chans och sumpat den, rejält. Riktigt jävla rejält. Jag fattar inte ens varför hon är (vän) med igen honom efter det han gjorde. Men det bevisar väl vilken snäll och underbar kvinna hon är. Hon är en mkt. bättre människa än jag är. JAG hade slgit honom på käften och sen sparkat honom i gottepåsen :-).

2011-09-05 @ 00:02:58
Postat av: Tonja

Enligt de som kommenterat innan så är Taylor tydligen "vän" med Joe "igen". Inget tyder på att de är vänner det är ju han som är på hennes konsert, vilket han får vara om han vill det. Det är inte hon som är på hans konsert. Det finns heller inga bilder på dem tillsammans. Men om det skulle vara så att de blev vänner eller till och med tillsammans igen så tror jag nog att Taylor kan avgöra själv om hon vill förlåta eller inte.



Och nej, jag är inte Joe fan. Haha långt ifrån! Gillar TayTay! Men tror nog som sagt att Taylor är fullt kapabel till att ta egna beslut. Vi vet faktiskt inte hela deras histora.

2011-09-05 @ 00:47:02
URL: http://tonjasundman.blogg.se/
Postat av: Anonym

som man säger - you never forget your first love ..

2011-09-05 @ 11:36:17
Postat av: Johanna

nja såg inte ut som att taylor tittaade ner på ngn speciell, men man vet ju aldrig:) Hoppas dock att Taylor L och TaylorSwift blir tsm igen:)

2011-09-06 @ 18:52:41



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: