slide show
2011-10-26 / POSTED IN: Speak Now

Taylor uppdaterar sin Facebook!Hej på er! Det är så svårt att inse att Speak Now är ett år gammalt nu! Ni har gjort så många underbar saker för att göra det här året så magiskt och jag kan inte sluta tacka er. Jag kommer ihåg hur den här veckan var en av de mest galna och spännande veckan någonsin. Det var slutet av den här veckan jag fick samtalet att ni hade köpt över EN MILJON kopior av Speak Now. Jag sitter bara här i mitt omklädningsrum/loge och minns. Jag har sådan tur att ha er i mitt liv. Tack för ett underbart år.

Taylor

P.s. Om ni känner er extra snälla och vill gå till http://abc.go.com/shows/american-music-awards/vote och rösta på alla awards ni fick mig nominerad till, skulle jag inte stoppa er :) :) :)

Postat av: Anonym

Jag vet att detta: http://www.cmt.com/cma-awards/nominees.jhtml?tab=2

inte är den riktiga CMA röstningen. men det hjälper '' CMA voters'' att bestämma sig. och nu så är det så att taylor förlorar i alla kategorier. visa dom att taylor förkänar denna !!

2011-10-26 @ 08:50:10- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: