slide show
2011-11-28 / POSTED IN: Tävling

Universal Music Sverige: Vinn SN CD/DVD

Universal Music Sweden har kört igång en tävling för de svenska fansen där du kan vinna ett exemplar av Taylors nya album Speak Now World Tour Live CD/DVD! Det enda ni behöver göra är att berätta om er favoritlåt från Speak Now och motivera varför. TÄVLA HÄR!

Taylor Swifts utsålda världsturné Speak Now World Tour sträckte sig över 3 kontinenter, 17 länder och 98 turnédatum. Nu släpper hon sin första live-konsert CD/DVD från turnén som innehåller backstage access, uppträdanden, scenbyggnad och kostymer runt hennes broadway inspirerade show.

Nu har du chans att vinna ett ex av live-konsert CD/DVDn genom att delta i Taylor Swift-tävlingen. Det enda du behöver göra är att välja din favoritlåt från albumet Speak Now och beskriva varför det är din favorit så är du med och tävlar om den exklusiva live-konsert CD/DVDn.


- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: