slide show
2011-11-28 / POSTED IN: Speak Now

SN World Tour Live CD/DVD - Spotify!

Idag släpptes Speak Now World Tour Live CD/DVD i Sverige, vilket även betyder att albumet (CDn) nu finns på Spotify (tack för tipset Christine)!

Kan samtidigt informera att de flesta butikerna verkade inte få in skivan idag ändå tyvärr. Var inne på ROCKS idag och tänkte köpa med den hem, men fick ett "innan fredag dyker den förhoppningsvis upp, men kan inte lova någonting". Till er som beställt via CDON kan däremot vänta er att få den imorgon (får vi hoppas!) ♥- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: