slide show
2011-11-23 / POSTED IN: Speak Now Tour

Selena Gomez på konserten!

Taylor tog ut två gästartister under sista kvällen av Speak Now World Tour i USA och det var ingen mindre än Selena Gomez och James Taylor! Hittils har det ännu inte dykt upp några videos, men visst längtar vi tills vi får se uppträdandena? Kan inte förstå att det här var sista konserten, känns som om det precis började ♥

@SelenaGomez: Performing at Madison Square Garden with my best friend was a highlight.. Congratulations Taylor on Speak Now tour!! Love you.

Postat av: Julia

Ååå, vad kul de måste haft att!! bästa vännerna liksom!! Längtar tills videos kommer ut!!Nu är Speak Now tour över, så tråkigt!! har vart så kul!!

2011-11-23 @ 17:01:08- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: