slide show
2011-11-23 / POSTED IN: Speak Now Tour

Ny bild från Speak Now Tour

Det har dykt upp en bild på Taylor tillsammans med The Agency och dansarna på turnén! Det är dock oklart när denna bild togs men den är grymt härlig haha ♥Bildkälla
Postat av: Andrea och Jonna

Hej!

Vi är två tjejer som driver en Justin Bieber blogg, vi jobbar hårt för att uppdatera med det senaste och vi skulle gärna behöva fler läsare, så kolla gärna in bloggen om du också gillar JB :))http://justinbieberdailynews.blogg.se/Kram!

2011-11-23 @ 23:01:23
URL: http://justinbieberdailynews.blogg.se/
Postat av: speak now tour

hitta en sida där man kunde köpa speak now world tour dvd/cd ..http://shop.textalk.se/se/article.php?id=23122&art=9962191..

2011-11-23 @ 23:55:48
Postat av: backcatch @ twitter

Känner bara att jag måste lägga in en kommentar alltså. Den här bloggen är verkligen den bästa fan-bloggen jag har läst. Så sjukt fin design, välskriven, lätt att hitta saker osv osv. Och du/ni som driver den verkar vara sjuka trevliga och verkligen riktiga fans :)

2011-11-24 @ 16:25:19
Postat av: Emmy

Den är från när de övade in amerikanska turnen. Det är med exakt det på dvdn som jag sitter och kollar på. Bölar till hemmavideorna som är bonusmaterial också, så otroligt bra!!! Typ 20 dagar innan 1a konserten togs bilden tror jag, eller nåt sånt

2011-11-24 @ 20:29:21- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: