slide show
2011-11-20 / POSTED IN: Twitter

I got really excited about christmas

@TaylorSwift13: I got really excited about Christmas and bought all the holiday flavored coffee creamers at the grocery store.

Postat av: Lisa

Jag tycker du är helt grym på att blogga om Taylor ! Jag älskar henne så mycket, och jag kollar din blogg varje dag, flera gånger ! Jag uppskattar verkligen ALLT du gör här !

Men jag har en fråga, för väldigt längesen när jag kollade din blogg sa du att du skulle lägga ner bloggen, jag har för mig att du sa att du skulle flytta till USA eller något... Minns jag helt fel eller hur är det ?

Kramen !

2011-11-20 @ 10:17:44
Postat av: Felicia (Taylor Swift Sweden)

Sv Lisa:

Andrea tog en paus från TSS i slutet av augusti då hon åkte till USA för sitt utbytesår. Fram till juni nästa år har jag hand om TSS, Andreas tvillingsyster, Felicia!

Så TACK! Förhoppningsvis gör jag ett bra jobb då det inte ens är många som tror att Andrea har slutat blogga. Hon har lärt upp mig bra :)Kram!

2011-11-20 @ 11:05:36
URL: http://taylorswiftsweden.se
Postat av: Tonie

Taylor= Kaffe-råtta :-). I Love U Taylor, 4ever. <3

2011-11-20 @ 14:12:02- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: