slide show
2011-11-23 / POSTED IN: Speak Now Tour

Speak Now USA Tour - Final bows

Åh, vilken underbar turné! Hade gjort vad som helst för att se den i USA ♥


Postat av: Emelie

2011-11-23 @ 18:46:10
URL: http://www.RihannaSwedens.blogg.a
Postat av: Emelie

Hej jag undrar om du/ni skulle vilja ha ett länk byte med mig? om ni skulle det hör gärna av er till mig!

2011-11-23 @ 18:47:05
URL: http://www.RihannaSwedens.blogg.
Postat av: Tonie

Jag med. Skulle offrat min högra arm för att få sett Taylor Live på nån USA- konsert (eller rättare sagt: ALLA konserter under HELA tunén), men får väl vänta till´s jag kan köpa Live Cd/Dvd'n och se om man kan stå ut med alla skrikande fans (vilket jag hoppas har tonats ner en aning). Och innan nån blir arg på mig: Ja, jag vet att Taylor älskar att höra sina fans skrika och det är helt ok: vid rätt tillfällen. Som mellan seten eller när hon kommer in på scenen, men HELA tiden? När hon pratar och sjunger, så att man inte hör ett smack? Nej tack! Jag är kanske för gammal för att gå på Taylor- konsert om jag inte kan stå ut med detta, men så känner jag. JAG vill höra Taylor´s underbara stämma och inte få tinitus av skrikande fans ;-).Och nu pratar jag om konserterna i USA. I Oslo däremot: :-D Det var en underbar och behaglig upplevelse, med trevliga, roliga, glada och sprudlande fans som gjorde det till en otrolig och fantastisk upplevelse. Så tack till ALLA er som var på Oslo-showen :-D. I Love U Taylor, 4ever <3.

2011-11-23 @ 20:16:37
Postat av: Julia

Aa, underbar turné!! jag skulle också gjort allt för att se en show i USA!!!! <3

2011-11-23 @ 20:49:25
Postat av: Tonie

Kan inte fatta att USA-turnén är slut nu :-(. Fast det är Australien kvar och sen..? Om det finns nåt som är bra med att turnén är slut, så är det väl att nu får Taylor vila lite och kanske fila på lite nya låtar? :-) Hoppas... I Love U Taylor, 4ever <3.

2011-11-24 @ 01:10:02- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: