slide show
2011-11-03 / POSTED IN: Speak Now

Datum CD/DVD - Norge & Sverige

Svenska läsare:
CDON kan vi nu hitta lite information om Taylors uppkommande CD/DVD Speak Now World Tour Live där vi har fått ett preliminärt datum: 21 november [release i USA: 21 november]! Som ni kan se på bilden nedan så står att skivan kommer att kosta 319 SEK, vilket jag även snabbt vill påpeka att det är inte säkert detta stämmer - det står olika priser överallt. Mer information om släppningen i Sverige dyker självklart upp här på TSS så fort jag vet någonting mer. Alltomcountry.se kommer även sälja turnéskivan, men jag skulle vilja avråda er från att beställa därifrån så jag inte vet hur pålitlig sidan/företaget är! Där står det även att den släpps 21 november men det kan ta 5 - 20 dagar för att få hem skivan.Norska läsare:
Stort tack för tipset Astrid! Fick ett mejl från en norsk läsare med en länk till platekomaniet.no där det står lite information om Taylors Speak Now World Tour Live CD/DVD. Vid tillfället verkar det som om Norge får ett tidigare släppningsdatum än vi här i Sverige - 18 november! Redan nu kan ni förhandsboka skivan för 169 NOK.
--> DVDn KOMMER ÄVEN ATT SÄLJAS SOM BLU-RAY
Postat av: Nadja

Hmm vad konstigt att Norge får tillgång till dvdn innan USA.

2011-11-03 @ 23:15:46- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: