slide show
2011-11-10 / POSTED IN: Videos

CMA backstage

Efter att Taylor vunnit Entertainer Of The YearCMA's 2011 så stannade hon förbi pressrummet där journalister hade chansen att ställa lite frågor till Taylor! Nu har det dykt upp en video från intervjun och nedan kan ni se Taylor prata bland annat om turnén, låtskrivning och framtiden - väldigt sevärd ♥I can take it? I'm gonna keep it.

Källa
Postat av: Anonym

Åh! Hon verkar så uppspelt och lycklig här! Typ säger hej till alla och svarar mer än bara standardsvar på alla frågor:) Och journalisterna hade verkligen lagt ner sig så att de inte bara frågade samma gamla frågor. Jag fullkomligt älskade när Tay kommenterade journalistens frisyr:) Det skulle göra mitt år:D

2011-11-10 @ 22:02:47
Postat av: Emmy

hahah omg, hennes slutkommentar <3alla frågorna och svaren var inte standardfrågor och helt inövat så det kändes mer verkligt. Superbra och intressant!

älskade hennes glädje vid vinsten och tacktalet med btw. Det har känts som hon varvat ner lite och det blivit lite mer standardreaktioner och tacktal på sistånde, men nu var gamla Tay tillbaka och jag älskade det verkligen, att se henne visa sin lycka att hon riktigt strålar <3men hon hostar fortfarande och låter inte helt frisk :( hoppas hon mår bättre snart

2011-11-10 @ 22:47:05
URL: http://angelseatmuffins.blogspot.com
Postat av: Adina

så underbar, så snäll <13

2011-11-11 @ 14:33:28
URL: http://erikzzonz.blogg.se/
Postat av: Clara

Jag vill bara säga att jag läser din blogg varje dag och det är så kul att det är någon som uppdaterar en så bra om vad som händer Taylor! Såg hennes konsert i Florida ft. Lauderdale och hon var helt fantastisk! ett minne för livet!<3

2011-11-12 @ 17:49:27- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: