slide show
2011-11-11 / POSTED IN: Videos

CMA Backstage: fler intervjuer

Det har dykt upp ytterligare två intervjuer backstage från CMA Awards 2011 efter galan och ni kan se dem nedan! I första intervjun pratar Taylor med Access Hollywood om hur glad hon är över Entertainer Of The Year, fansen och firandet av priset. I både intervjuer berättar Taylor även att hon ska upp tidigt dagen efter för att spela in nytt material till det uppkommande albumet! Andra intervjun är verkligen helt underbar - älskar verkligen hur intervjuaren är genuint stolt över Taylor och säger även hur stolta Nashville är över henne ♥- WKRN, Nashville News [Klicka på länken för att komma till videon]

Källa


Postat av: AnnaH

Heeej TSS!Asså först måste jag bara berätta VILKEN FANTASTISK SIDA DET HÄR ÄR!!!! Har följt den närmare ett halvår nu och JUST LOVE IT! Sedan så har jag en liten fråga... Ni är ju proffs på allt om Taylor ( :D ) så jag undrar om det är möjligt för er att lista alla Taylors låtar och sedan skriva vem hon skrivit låten om, OM ni vet det. Jag tycker att låtarna är jättemycket bättre om man liksom vet bakgrunden till låten. Så det skulle vara OTROLIGT kul och snällt och ALLT om ni kunde göra det.Kramar

2011-11-11 @ 18:24:58
URL: http://NeverHaveBoring.blogspot.com
Postat av: Johanna

Vet ni om hela CMA galan gå o se nånstans?:):):)

2011-11-11 @ 18:31:47- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: