slide show
2011-11-10 / POSTED IN: Event

CMA Awards 2011

Vilken natt! Just när man trodde att Taylor skulle få gå hem tomhänt kammar hon hem kvällens högsta ära Entertainer Of The Year. Har nog aldrig varit så stolt och så glad när jag såg Taylor gå upp på scen för att ta emot det ärefyllda priset för andra gången! Taylor anlände till röda mattan strax innan två och hade på sig en otroligt vacker J.Mendel klänning och lockigt hår uppsatt i en sorts hästsvans. Så vacker! Galan höll på i tre timmar och efter att Taylor förlorat de övriga fyra award hon var nominerad till, fick Taylor springa upp på scen för att ta emot Entertainer Of The Year från Reba.

Vi fick även höra Ours för första gången live på en awardshow och Taylor gjorde ett otroligt vackert och akustiskt framträdande av låten. Taylor satt i en soffa med bara sin gitarr och hon lät verkligen helt fantastiskt! Kan våga mig på att säga att Tay är som bäst när det bara är hon själv och hennes gitarr. Ni kan kika in bilder från showen nedan (HQ) tillsammans med videos av uppträdandet och när Taylor vinner Entertainer Of The Year! Stort grattis Taylor ♥
Taylor uppträder med Ours


Taylor vinner Entertainer Of The Year
Bildkälla #1
Bildkälla #2
Videokälla
Postat av: Amelia

Omg, tårarna rinner jag är så otroligt stolt å jätteglad för hennes skull!!!! Du förtjänade det verkligen Tay <3

Fantastiskt framträdande av Ours, håller med om att taylor är som bäst när det bara är hon och hennes gitarr :)

2011-11-10 @ 12:08:52
Postat av: Tommy

Yay! Grattis Tay! <32011-11-10 @ 15:13:08
Postat av: Adina

Hahah, ååh vad jag grät^^ Hon är bara för underbar!! <13 :D alltid lika glad <13

2011-11-10 @ 16:31:21
URL: http://erikzzonz.blogg.se/
Postat av: Tonie

Jag är minst sagt ledsen att Taylor inte vann ALLA sina nomineringar, men det är klart: jag är "lite" partisk :-). För jag älskar Taylor över allt annat på jorden och tycker hon borde vinna ALLA priser som finns, inklusive en Oskar och ett nobelpris mfl.! MEN! Jag är sjukt glad att hon vann E O T Y! :-)))) Fan vad kul!!!!! Och så vacker Taylor var (no surprise there), helt outstanding! Och "vuxen" man som jag är, så måste jag erkänna att JAG också grät när jag tittade på "Ours". Vilket fantastiskt uppträdande! Håller helt med dig Felicia: Taylor ÄR helt otrolig, bara hon och gitarren. Perfektion <3.

I Love U Taylor, ♥ 4ever.2011-11-10 @ 21:22:29
Postat av: Anonym

gud så vacker hon är <3

2011-11-11 @ 06:33:55
Postat av: Elisabet

Congratz Taylor!!! I teared up när hon sjung ours, so damn beautiful! i could really see the sparkles in her eyes!

2011-11-11 @ 13:30:08
Postat av: Julia j

Grattis Taylor!!! hon förkänar verkligen att vinna <3 för hon är bara så underbar och hennes reaktion när hon vann var bara SO sweet!! hon såg flawless ut i klänningen och när hon sjöng Ours fick jag rysningar, det var BÄST!! roligt att hon satt i en soffa med hennes vanliga kläder, jag tror det skulle likna hennes lägenhet på något sätt!! sjukt bra Taylor, vi swifties är SÅ SÅ stolta!!

2011-11-11 @ 15:47:20
Postat av: Anonym

åh vilket underbart ögonblick!!! stolt över dig Taylor!

2011-11-11 @ 16:24:58- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: