slide show
2011-11-23 / POSTED IN: Speak Now Tour

Madison Square Garden kväll 2!

Är det inte overkligt att tänka sig att Speak Now turnén i USA är slut?! Taylor påbörjade sin resa den 27 maj i år i Omaha, Nebraska, som var henne första stopp med Speak Now World Tour i staterna, och avslutade den inatt i New York. Taylor spelade sin sista konsert för en slutsåld Madison Square Garden med två gästartister - Selena Gomez och James Taylor. Black Eyed Peas, Emma Stone, Andrew Garfield, Justin Bieber och Hunter Hayes sågs även på konserten och Taylor hade stöd från ingen mindre än bästa vännen Abigail som flugit dit från Kansas. Nedan kan ni se två videos från kvällen där Taylor först sjunger "Who Says" med Selena och sedan "Fire And Rain" och "Fifteen" med James Taylor, samt några bilder från Taylors sista konsert för i år ♥

Emmy, hoppas du hade det otroligt roligt. Vi ser fram emot att få läsa din konsertupplevelse!Källa- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: