slide show
2011-11-10 / POSTED IN: Event

Bilder från pressroom

Hittils har det inte dykt upp någon video från pressrummet där Taylor befann sig efter CMA Awards men nedan kan ni kika in dem underbara bilderna från det nedan! Taylor ser verkligen helt flawless ut och om det är någon som undrar om texten på hennes arm - det är ingen tatuering! Taylor skrev ner alla artister hon skulle tacka som har kommit ut och uppträtt med henne på Speak Now World Tour för att inte glömma av det ♥

Bildkälla
Postat av: Adina

Åh. Så. VACKER!!!!! Man borde inte kunna vara så vacker xD Oh, tänk när hon ska gifta sig. Hon kommer se heeelt flawless ut!!:D

2011-11-10 @ 15:57:07
URL: http://erikzzonz.blogg.se/
Postat av: Tonie

VACKER, UNDERBAR!!!!!! Åh gud... När Taylor ler så dör jag en smula, för då stannar mitt hjärta för nån sekund </3. Finns inte ord som nånsin kan förklara hur mkt. jag älskar denna fantastiska, vackra, snälla, gulliga, underbara talangfulla, otroliga kvinna :-). Och du Adina..? När jag och Taylor gifter oss, så lovar jag att berätta att du skrivit att du tycker att hon är flawless :-). Yeah right! Som att DEN drömmen nånsin kommer intäffa :'-(. Oh well... The dream IS alive, for now. I Love U Taylor ♥, 4ever.2011-11-10 @ 22:12:11- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: