slide show
2011-11-09 / POSTED IN: Taylor Live

Angående CMA Awards!

Hej på er!
Inatt är det alltså dags för CMA Awards som är ett otroligt stort event för Taylor då hon är nominerad till hela fem priser - inklusive kvällens högsta ära Entertainer Of The Year. För er som är intresserade av att följa eventet (och jag hoppas det är en hel del!) kommer det självklart ske en live-uppdatering här på TSS som vanligt. CMA Awards sänds inte på svensk TV utan vi kommer att få försöka hitta länkar som streamar galan. Kommentera gärna detta inlägg under dagen/kvällen om ni redan nu har hittat länkar som verkar komma att fungera.

Galan sänds 7 pm centraltime, vilket måste betyda att klockan kommer att vara 02:00 när det kör igång här i Sverige. Rätta mig gärna om jag har fel! CMA Awards innehåller över 20 uppträdanden så jag skulle tro att den håller på över två timmar - men att se Taylor kanske ta hem Entertainer Of The Year i slutet av galan är absolut värt det. Röda mattan kör igång 01:00 och jag skulle tro att Taylor dyker upp rätt så sent, så kika in hit strax innan två så finns det nog någon bild på hur hon ser ut. Ni kan följa RÖDA MATTAN här.

Hoppas vi ses inatt!

/ Felicia

Postat av: Tonie

Det är ett jäkla skit att CMA´s inte visas på svensk tv längre. För det var inte så länge sedan som SVT visade galan i eftersändning. Ja ja, vi får väl se den på nätet, i skitkvalitét istället. :-(. I love U Taylor <3, 4ever..

2011-11-09 @ 17:56:44- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: