slide show
2011-11-20 / POSTED IN: Taylor Live

American Music Awards inatt!

Inatt är det äntligen dags för den efterlängtade galan American Music Awards där Taylor är nominerad till tre awards, inklusive Artist Of The Year! Taylor kommer även att uppträda under kvällens gång och det är en stor kväll för världens största artister och musiker. Galan sänds 8/7c PM i USA (8 EST, 7c), vilket betyder att klockan 02:00 kör galan igång för oss i Sverige.

Röda mattan kör igång redan tre timmar tidigare, alltså klockan 11. Taylor brukar dock inte dyka upp förrän under sista timmen, så kommer själv börja titta på röda mattan strax efter 1. Däremot kommer det otroligt många stjärnor till AMA, vilket kan betyda att Taylor dyker upp lite tidigare än vanligt.

Jag förstår att det är många som är lite osäkra på om de kommer stanna uppe eller inte, på grund av skola etc. Jag har turen att ha lite sovmorgon på måndagar, men om jag inte hade det skulle jag ändå så vara uppe för att följa galan. Först och främst tycker det är så himla kul att se på awardshows för de bjuder alltid på något roligt och överraskande, men även för att det är helt underbart att få vara med live när Taylor vinner något award eller uppträder! Jag blir alltid så himla stolt och jag tycker det är enormt kul att vara med när det händer.

På TSS sker det alltid live-uppdatering från Taylors awardshows. Inte bara för att uppdatera vad som händer, men även ha möjligheten att diskutera och dela händelserna under kvällen med andra fans här på TSS. Jag förstår att det är lite svårt att diskutera på en blogg, men jag vill att ni ska veta att det är otroligt roligt att se er kommentera när Taylor vinner eller när något annat händer.

Ni som kommer stanna uppe inatt för att se Taylor på galan, kan även lägga till taylorswiftsweden@hotmail.com på MSN om ni har lust där jag kommer vara inloggad under natten för att diskutera galan och annat roligt ♥Hoppas vi ses inatt!

/ Felicia

Update: Galan sänds ej på svensk TV. Vi kommer få leta efter streaming-länkar på internet som vanligt :)
Postat av: Clara

Hej! jag vill jättegärna se på galan, men vet du vart man kan se den?:)

2011-11-20 @ 12:11:36
Postat av: Lovisa

Hej! Vet du om det kommit någon ny information om när man kan köpa "Wonderstruck"? Den har väl inte kommit till Sverige än, men går det att importera rån USA på nåt sätt?:)

2011-11-20 @ 18:22:25
Postat av: Lena

Det är vid dom här tillfällerna jag önskar att skolan ska brinna upp...

2011-11-20 @ 19:19:11
URL: http://lenab.devote.se
Postat av: Julia

Lena: Jag håller med!! :)

2011-11-20 @ 19:25:36
Postat av: Emmy

Sååååååå glad att jag är i New York nu! Gissa vem som är på hotellet kl 7 ikväll för att se intervjun och sedan AMA live????!!! ;)Var vid the garden igår och såg reklamen för konserten jag ska på på tisdag. Sååååååå coooolt! Köpte Wonderstruck på macy's och fick väska med. Tog det stora paketet :) den luktar fantastiskt!Så taggad för ikväll och för konserten på tisdag!!!2011-11-20 @ 19:44:30
URL: http://Angelseatmuffins.blogspot.com
Postat av: Anonym

du länkar till live streams va? vill gärna se och är lyckligtvis ledig imorgon!

2011-11-20 @ 20:02:54
Postat av: Clara

Jag tror att jag har hittat vart man kan se rödamattan, men inte showen:/ vet någon annan viklen sida man kan se showen?

Kram/ Clara<3

2011-11-20 @ 21:05:54
Postat av: Julia

AMA går på Svensk tv!!! Tv11 klockan 02.00 inatt!! sprid detta

2011-11-20 @ 21:14:26
Postat av: Clara

Åååå gud vad bra!!! Tack!!<3

2011-11-20 @ 21:23:20
Postat av: Evelina

Vart kan man se hela galan? Röda mattan och allt? :D
kan nån länka eller går de på svensk tv nån gång inatt? :)

Svar: Vi kommer att lägga upp länkar när vi hittar :)
Taylor Swift Sweden

2012-11-18 @ 20:21:56- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: