slide show
2011-11-21 / POSTED IN: Event

American Music Awards 2011

Inatt var det alltså dags för den årliga American Music Awards där Taylor närvarade! Taylor hade på sig en helt underbar, guldig klänning och var otroligt vacker som vanligt när hon anlände till galan. Och vilken kväll! Taylor var nominerad till tre awards och tog hem samtliga, inklusive kvällens högsta ära för Artist Of The Year där hon slog ut bland annat Lady Gaga och Katy Perry. Under kvällen satt Taylor mestadels med bästa vännen Selena Gomez och de sågs dansa i publiken ett flertal gånger [länkar nedan] och de verkar ha haft superroligt! Taylor sågs även tillsammans med bland annat Nicki Minaj, Katy Perry och Jaden Smith.
Taylor vinner Female Country Artist
Taylor presentera Best Rap/Hip-Hop Album till Nicki Minaj
Taylor vinner Best Country Album


Taylor vinner Artist Of The Year


- Taylor & Selena rappar Super Bass
- Taylor & Selena dansar till Moves Like Jagger
- Taylor dansar med till Stereo Hearts

Fler bilder, intervjuer etc. dyker om senare idag!

Bildkälla
Videokälla
Postat av: karin

jag är så himla stolt!!!!! Love you Taylor !<3

2011-11-21 @ 08:49:17
Postat av: Tonie

Igår natt... Alltså, det finns inte ord som ens kan börja förklara hur glad och lycklig jag är att hon vann ALLA sina nomineringar. Jag är såklart inte värst förvånad egentligen, men ändå... Det var nära att jag skrek rakt ut när hon vann Artist Of The year, men jag lyckades hålla mig och inte väcka mina grannar :-). Och så vacker hon var. Den klänningen satt som en smäck ( hon passar verkligen i guld) och så minimalt med makeup, flawless! En underbar natt, definitivt värt att vara vaken till sex i morse ( tog nån timme innan jag kunde somna), Och så himla kul att dela allt detta underbara med er: Felicia och Andrea och alla er andra swifties, Live här på TSS. Man kände en sorts gemenskap, vilket känns skönt när man inte har nån annan att "prata" om ens kärlek till denna underbara, vackra kvinna. Så tack för sällskapet och ha det bra i lyckoruset idag. I Love U Taylor, 4ever. <3

2011-11-21 @ 14:48:06
Postat av: Johanna

De nämnde just Taylor Swift i "vakna med the voice" imorse om att hon hade vunnit flera priser. och sen så pratade dem lite grann om hur stort country är i amerika

2011-11-21 @ 16:03:19
Postat av: Johanna

Visst hade Taylor på nå liknande guldklänning på nån gala?:)

2011-11-21 @ 16:04:44
Postat av: Anonym

Uppträdde Taylor inte på galan? :)

2011-11-21 @ 16:35:43
Postat av: Julia

Grattis Taylor!! hon var verkligen värd att vinna ALLT!!! vi fans är stolta över henne:) hon slog Lady gaga och Katy perry!! helt sjukt!! hon vart väldigt förvånad själv, haha!!

I LOVE YOU TAYLOR, Forever and Always <3

2011-11-21 @ 16:42:31- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: