slide show
2011-11-15 / POSTED IN: Videos

"A look inside" - Dr. Seuss' The Lorax!

Det har dykt upp en jättegullig video från inspelningen av Dr. Seuss' The Lorax (den animerade filmen som Taylor har röstroll i) där vi får följa Taylor, Zac Efron, Ed Helms, Danny DeVito och Betty White genom några korta intervjuer! Vi får även se Taylor spela in lite material till filmen ♥

Premiär USA: 3 mars
Premiär Sverige: Sägs vara 23 mars
Källa
Postat av: Tonie

Gulliga Taylor <3:-). Undrar om hon har lite italienare i sig? För hon använder verkligen sina vacka händer, hela tiden :-). Hon måste ha haft roligt, för hon ler på typ varenda bild. Ja... Taylor´s vackra, underbara leende. Det stannar mitt hjärta en stund, varje gång jag ser det. Älskar denna vackra, ljuvliga flicka :'-(. I Love U Taylor, 4ever <3.

2011-11-15 @ 13:10:10
Postat av: johanna

blir faktiskt lite sugen på att se den hahah, trots att det är en barnfilm ;)

2011-11-15 @ 18:46:47
URL: http://bieberword.blogg.se/
Postat av: Elin

Asså man måste ju bara se den! :D <3 Filmen i sig verkar (enligt mig) inte vara så värst bra. Fats det kanske är för att det är en barnfilm. Men eftersom att Taylor är med i den så är det ett måste att se den :D <3 Förresten, är det någon som hört något nytt om Wounderstruck? :D

2011-11-15 @ 20:49:30- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: