slide show
2011-05-22 / POSTED IN: Speak Now Tour

You've Got Every Right To A Beautiful Life

För några timmar sedan tog Speak Now/Help Now konserten plats och jag ska försöka inte spoila så jättemycket för er! Så fortsätt inte läsa om ni inte vill veta vilka låtar hon sjöng, dvs vad för setlist USA turnén har eller hur scenen ser ut. Jag kan dock säga att det verkar bli en helt otrolig turné där borta, scenen är mer outstanding än hur den var på Fearlessturnén och allt verkar vara perfekt! (Tänk dock på att jag precis som under Asien & Europa turnén kommer lägga ut bilder från varje konsert - så risken för att bli spoilad är stor)


You've Got Every Right To A Beautiful Life (Who Says - Selena Gomez) Vill påpeka att det inte är en riktig tatuering.

Det har ännu inte dykt upp så många bilder i bra kvalité, men när det gör det (kan hända att jag väntar till den 27 maj och lägga upp bilder från konserten och mer detaljerat hur den är) så lägger jag upp det. Nedan kommer jag endast lägga upp bilder på hur scenen ser ut, så om ni vill se alla bilder får ni gå in härTaylorSwiftWeb.net's galleri och kika in dem. Hon har väldigt många ombyten, dansare och teater-liknande nummer och jag är helt blown away! Turnén kommer verkligen bli massiv och den har liksom... allt! Många är dock besvikna att Taylor inte har med Tim McGraw i denna turné, men annars skulle jag säga att den inte kan bli bättre ♥















Setlist (de med kursiv text är tillagda låtar)
1. Sparks Fly
2. Mine
3. The Story Of Us
4. Our Song
5. Mean
6. Back To December
7. Better Than Revenge
8. Speak Now
9. Fearless/I'm Yours
10. Last Kiss
11. You Belong With Me
12. Dear John
13. Enchanted
14. Haunted
15. Long Live
16. Fifteen
17. Love Story

Källa: twitter, tswiftdaily, taylorswiftweb
Postat av: tonie

Jäklar vilken häftig scen! Och trevligt låtval, även om jag också tycker det är synd att Tim McGraw inte är med. Men hon måste väl gå vidare till den nya skivan och dom nya låtarna antar jag. För det finns ju andra äldre låtar JAG tycker borde vara med. Som t. ex. White Horse, Tears On My Guitar, Should´ve Said no mfl., men Taylor kan ju inte sjunga ALLA sina låtar. Även om DET vore helt underbart :-). Love U Taylor! <3.

2011-05-22 @ 11:00:04
Postat av: Julia

Herregud, Avis att jag inte kommer ta del av någon Usa konsert :D:(!!! men Europa turnen var ju också MÄKTIG, jag är GLAD ändå :D

2011-05-22 @ 11:10:52
Postat av: EMmy

ÅH JAG ÄLSKAR HENNE!

texten på armen är mitt favoritcitat ur Who Says som är en av favoritlåtarna just nu <3 och HAUNTED VAR MED!!! JAAAAAAAAA!!!



och jag ska få se det LIVE. JAG FÅR SE HAUNTED! YES! bättre dag finns inte <3

2011-05-22 @ 12:44:18
Postat av: tonie

Emmy, U lucky bastard! :-). Grattis! Önskar att jag också kunde få se Taylor live i USA. Men min ekonomi tillåter inte det. Om jag vore miljonär så skulle jag se/sett ALLA hennes konserter. ALLA! Älskar henne så fruktansvärt mkt. Den vakraste, underbaraste kvinnan i universum. I <3 U Taylor.

2011-05-22 @ 22:20:20



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: