slide show
2011-05-22 / POSTED IN: Speak Now Tour

Video: Speak Now/Help Now

Live-streamingen av Speak Now/Help Now hade tekniska problem i natt och blev en halvtimme försenad, men nedan kan ni se part 1 och part 2 av det vi fick se! Hon uppträdde med Mine och The Story Of Us, vilket jag blev besviken på då de uppträddes på likadant sätt som under världsturnén så för mig kändes det ganska ovärt och gå upp klockan fyra för det. Men det var fortfarande ett fantastiskt uppträdande så ta er en titt på dem! Vi får även se hela den nya scenen i klippen och visst är den otrolig!?

Kan också tillägga att det samlades in 750 000 dollar till tornadokatastrofen i bara biljettintäkter och även försäljning av merchandise och donationer går också till det. Taylor har ett hjärta av guld som ger så mycket till katastrofen och detta är en av alla anledningar till varför jag älskar henne så mycket! ♥

 


Källa

Postat av: Vera

Hej! Jag har en liten fråga här, vilken är din favoritlåt från Taylor's senaste skiva? Min personliga favorit är Ours ^_^ Och lite random bara, Vilken skiva av Taylor gillar du mest? Taylor Swift, Fearless eller Speak now?

2011-05-22 @ 11:29:26
Postat av: tonie

Vilken vacker, underbar, fantastisk människa Taylor är! Jag grät genom hela uppträdandet(na), jag gråter dessutom nu. (Har lite svårt att skriva rätt, har tydligen drabbats av Taylor-dyslexi. Får skriva om hela tiden :-). ) Av glädje att få se henne och höra henne, men mest av sorg och bedrövelse. Varför? För jag önskar att jag kunnat vara där! Hos Taylor/med Taylor, få följa henne under USA-turnén, få prata med henne, krama henne efter konserten, få vara med henne för resten av mitt miserabla liv (vilket inte vore miserabelt längre, utan helt underbart). Men jag får väl nöja mig med mina drömmar, mina omöjliga, idiotiska, patetiska drömmar. SKIT!



750 000$ and counting! Det innebär ca 4.8 miljoner:- och det är bara billjettintäkterna. Fantastiskt! Jäklar vad generöst!

Taylor är underbar hon, The Love Of My Life <3.

2011-05-22 @ 11:36:49
Postat av: Andrea (Taylor Swift Sweden)

sv Vera: från Speak Now (skiva): Mine, Sparks Fly, Back To December, Never Grow Up, Better Than Revenge och Last Kiss (kan inte välja en haha). Älskar alla från Speak Now, men de är mina favoriter :)



Mitt favoritalbum är antingen hennes debutalbum eller Speak Now!



2011-05-22 @ 11:40:29
URL: http://taylorswiftsweden.se
Postat av: Amelia

Började gråta .... hon har verkligen ett hjärta av GULD !!!! Tack Taylor för att du är en så fantastisk person och gör världen till en bättre plats <333

2011-05-22 @ 12:47:35
Postat av: Amelia

Började gråta... hon har verkligen ett hjärta av GULD!!

Tack Taylor för att du är en så fantastisk person, du gör världen bättre!!! <333

2011-05-22 @ 12:53:30
Postat av: Hanna

Hej!

Jättebra blogg du har :)

Men vet du vad taylor tycker om justin bieber?

2011-05-22 @ 20:48:30



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: