slide show
2011-05-21 / POSTED IN: Nyheter

Taylor till Billboard Music Awards

Jag såg denna nyhet cirkulera igår på internet, men nu verkar det som om det är någorlunda bekräftat att Taylor kommer att närvara på Billboard Music Awards 2011 som tar plats på söndag (natt)! TaylorSwiftWeb.net har skrivit om det och även flera sidor på nätet bekräftar det så förhoppningsvis ser vi henne där imorgon. Galan sänds inte på svensk TV utan vi som ska sitta upp och titta på det får försöka hitta en sida på internet som live-streamar den. Just nu ser det ut som om Taylor inte kommer att uppträda på galan, men att hon där emot kommer att presentera ett pris. Hon är själv nominerad till Top Artist, Top Female Artist, Top Billboard 200 Artist, Top Country Artist, Top Billboard 200 Album, Top Country Album, Top Country Song och samt Fan Favorite Award (som fans kunde rösta på).

Jag tror klockan är 02:00 (kan också vara 05:00) här i Sverige när galan börjar (på morgonen den 23 maj), då det står att den börjar 8-11pm ET/PT, men som sagt så har jag haft fel förut! Om någon får fram ett annat klockslag får ni gärna kommentera om det så ändrar jag. Uppskattas!

Jag kommer sitta uppe på natten så precis som på tidigare galor kommer jag ha en live-uppdatering och tillsammans får vi leta runt på sidor som kan tänka sig streama den. Oftast vet man inte det förrän på det specifika tidpunkten när galan början om länken funkar, men det kan redan nu vara bra att leta efter alternativ.

Det kommer dyka upp information, bilder och videos från galan när jag kommit hem från skolan på måndag, så ingen behöver kommentera eller vara orolig att den missar något om den inte stannar uppe.

Jag kommer inte lägga upp ytterligare ett inlägg om Billboard Music Awards innan söndag/måndag när det börjar så förhoppningsvis har jag fått med all information i detta inlägg. Ni som planerar på att gå upp tidigt och kolla på det, håll tummarna för vår Taylor och även ni som inte ska vara uppe kan fortfarande skriva 13 på era händer när ni går och lägger er så att vi ger henne tur ända från Sverige ♥
Postat av: Emmy

du har nog rätt med tiden. tror den börjar 02:00 svensk tid och slutar 05:00 ;)

2011-05-21 @ 11:27:18
Postat av: Johanna

Jag tror jag ska sitta uppe :) Jag ska iaf definitivt skriva 13 på handen

2011-05-22 @ 20:35:21
URL: http://JohannaBestaBilling.bloggplatsen.se



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: