slide show
2011-05-29 / POSTED IN: Speak Now Tour

Videos: Speak Now Tour - USA

Taylor började officiellt sin USA turné i fredags i Omaha, Nebraska! Hon hade även en andra konsert där igår så jag blandar bilder från båda konserterna istället för att lägga upp två inlägg om samma sak. På fredagskonserten hade hon som sagt "You gotta keep your head up but you can let your hair down" (Andy Grammer - Keep Your Head Up) skrivet på sin arm och igår stod det "I recommend getting your heart trampled on to anyone" (Alanis Morissette - You Learn). Nedan kommer ni se videos och där jag även beskriver exakt hur konserten går till! Jag lägger upp bilder från konserten i ett nytt inlägg.

VARNING: STORA SPOILERS!


1. Sparks Fly (Taylor har på sig den guldiga klänning och dyker upp på "T"-scenen):

 

2. Mine (guldig klänning):

 

 

3. The Story Of Us (Samma klänning som ovan + innan låten börjar välkomnar hon publiken och presenterar sig):

 

 

4. Our Song (Taylor har bytt till en vit klänning och på scenen står nu en veranda. Hennes band är väldigt delaktiga, speciellt Caitlin med fiolen)

 

 

5. Mean (likadan som Our Song, men här kommer även dansare in och i slutet åker Taylor, Liz och Caitlin ner genom ett hål i scenen)

 

 

6. Back To December (Taylor har bytt klänning till en liknande som hon hade på Enchanted under världsturnén, men den är mer ljusblå. Hon kommer upp med piano genom ett sånt hål i scenen och över henne är en slags "bro" där hela bandet står som en stråkkvartett. Precis som tidigare är slutet en mashup av Back To December/Apologize/You're Not Sorry)

 

 

7. Better Than Revenge (Röd klänning, här har hon ett "slagsmål" med Caitlin och i slutet går hon ut och killarna i bandet har gitarrsolo):

 

 

8. Speak Now (Det börjar med ett bröllop på scenen, Claire är bruden. Taylor har samma klänning som hon hade under världsturnén, men nu är den lila istället för blå. Hennes "anhängare" är Charity och jag tror det är Marlyn. Taylor går genom publiken i slutet till den lilla scenen bak i arenan)

 

 

9. Fearless/I'm Yours (När Taylor är på väg mot scenen åker ett träd ner från taket till den lilla scenen som hon sedan sätter sig på. Innan låten berättar hon om sin ukelele)

 

 

10. Last Kiss (Är fortfarande på den lilla scenen och har nu sin blåa gitarr som man inte sett henne använda på flera år! Detta uppträdande är väldigt känslofyllt, man kan se Taylor få tårar i ögonen på flera ställen i videon)

 

 

11. You Belong With Me (Efter drygt en och en halv minut in på uppträdandet reser hon sig från trädet och går sedan igenom publiken igen. Väl uppe på scenen är det som ett helt high school - alla dansare i olika "stilar")

 

 

12. Dear John (Under denna låt är det on-stage fyrverkerier!)

 

 

13. Enchanted (Ny gul-guld-aktig klänning. Hela låten är som en fairytale! Taylor blir även upplyft av killen som spelar hennes "prins" kort innan 04:00 på videon)

 

 

14. Haunted (Ny röd klänning. En stor klocka kommer upp ur ett hål i scenen och Taylor börjar slå på den. Introt för Haunted börjar och hon slår några gånger till. Under låten hänger några dansare i luften -- ser väldigt häftigt ut! I slutet går hon under klockan och försvinner)

 

 

15. Long Live (Har på sig en svart klänning och i slutet kommer hennes band fram till henne. Det finns inte med på videon nedan, men hon presenterar dem och fortsätter sedan med låten)

 

 

16. Fifteen (Sitter i en soffa med en underbar sago-lik klänning och efter en stund kommer hennes band och sätter sig med henne. Jag älskar detta uppträdande för man ser så tydligt att de är som en familj ♥)

 

 

17. Love Story (Jag har inte hittat en video från Omaha så detta är från Speak Now/Help Now. Ljudet är även jättedåligt så när det dyker upp en bättre video från i fredags/igår så kommer jag ersätta den. I början av låten så går hon in i en liten balkong och den lyfter! Taylor åker sedan runt i luften i arenan och sjunger låten. I slutet på scenen går alla dansare, bandet och Taylor fram på scen och tackas.)

 

 

Det tog mig över två timmar att hitta videos, gå igenom och skriva inlägget så om ni sprider vidare detta -- ange mig som källa!

Postat av: Anonym

taaack <33 åh vilken turne!!!

2011-05-29 @ 12:58:51
Postat av: Amanda ;)

Tack för inlägget!

Önskar att konserten i Europa såg likadan ut! Älskar att hon går genom publiken till den "lilla" scenen. I Oberhausen stannade hon precis framför mig och sträckte fram armen mot mig! :):):):) <<Starstruck!>>



Fantasktisk blogg btw. :)

2011-05-29 @ 14:45:02
Postat av: Anonym

fantastisk* hehe... ;)

2011-05-29 @ 14:46:01
Postat av: Julia

Tack för att du la upp klippen :D <3

2011-05-29 @ 16:35:49
Postat av: felicia (s)

tack :D åh, gud vad jag vill vara där!!

2011-05-29 @ 18:05:15
Postat av: Elin

Fattar inte att jag kommer få se denna OMG-underbara show 2 gånger i November! och att jag kommer att ha sett taylor live 3 gånger när året är slut! :)) Oslo var fantastiskt men Tampa & Miami kommer att bli mer än vad jag någonsin drömt om! Längtar som F*nnnn! :) November, snälla kom fortare! YEY. :D

2011-05-30 @ 10:46:40
Postat av: Adina

Finns det någon bild på klänningen hon har i Haunted som är bra?:) Skulle vilja se den närmare, den verkar så fin!:D

2011-05-30 @ 18:32:23
URL: http://erikzzonz.blogg.se/



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: