slide show
2011-05-31 / POSTED IN: Övrigt

Hjälpbloggare 2/6-5/6

Jag åker bort på tordag och kommer hem på söndag och söker då en hjälpbloggare som kan tänkas uppdatera bloggen!

Tänkte även meddela er som inte sett på twitter att jag kommer inte blogga under mitt år i USA; jag är fortfarande ägaren och har huvudansvaret för sidan, men min tvillingsyster Felicia kommer istället driva den. Hon kommer dock inte vara förstabloggare och därför söker jag en bloggare till.

Jag vill att ni ska veta hur svårt det kommer vara för mig att ge vidare bloggen, då den praktiskt taget är mitt liv. Jag vill även att ni ska veta hur mycket tid det går åt för sidan och du som vill bli bloggare ska därför vara medveten om att du kommer ge upp mycket av din fritid till sidan. Det är därför det är jättesvårt för mig att våga ge upp bloggen, då jag inte tror att ni förstår hur mycket jag gör för den och även om jag inte har "ett liv" direkt utanför skolan, så är det ändå jobbigt och stressigt väldigt ofta.

Jag vill inte skrämma upp er om det nu är någon som är intresserad att uppdatera bloggen, men jag vill att ni ska veta att det inte "bara är en blogg". Hela sidan har varit mitt liv i 1 & 1/2 år snart och därför är det inte "bara en blogg." Det har varit ett sätt för mig att visa min hängivenhet till Taylor, ett sätt för mig att få kontakt med svenska fans, ett sätt för mig att bara... vara. Jag menar, på sidan har jag kunnat uttrycka mig om Taylor hur fan jag vill utan att någon kommenterar att jag är "obsessed" och att det "inte är hälsosamt" att älska någon jag inte känner. Jag har kunnat vara en swiftie utan att någon lägger sig i. & ärligt talat vet jag inte hur jag kommer överleva utan sidan för det är en enorm del av min vardag och har grävt sig ett litet hål i mitt hjärta som kommer vara svårt att växa ihop.

Men jag har drömmar, jag har planer för en framtid. Jag visste redan från början jag inte kunde ha bloggen föralltid. Nu är det inte så att jag helt slutar från bloggen, jag kommer ju tillbaka om ett år.



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: