slide show
2011-03-02 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

På min biljett står det, "foto - opptak forbudt" - vilket enligt google trasslet blir "foto - skytte förbjuden" ;) Men det kan väl inte gälla ALL fotografering? Sen har jag en systemkamera, men med ett fast objektiv, alltså ingen zoom. Går det att få med sig in tro?

Svar:
Är ganska säker på att man INTE får ta med systemkamera in, men att vanliga kompaktkameror går bra. Om ni är osäkra över någonting angående konserten i Oslo (ex: kamera), vad man får och inte får ta med in, mejla resepsjon@oslospektrum.no så kan de hjälpa er!

Du undrade även om var arenan låg i förhållande med centralstationen och hur man hittar dit - de ligger jättenära varandra! Bara några minuters promenad. Det är även bara att söka på google maps så finns det vägbeskrivning om man behöver det!


Postat av: Johanna B

här kan man rösta på taylor swift : http://www.fleckingrecords.co.uk/2011/02/vote-the-flecking-awards.html

om du lägger upp det är jag glad om du länkar till mig

2011-03-03 @ 18:06:14
URL: http://JohannaBestaBilling.bloggplatsen.se
Postat av: Emmy

Hej!

jag har varit på flera tillställningar där det står att de tär förbjudet med kamera. ändå har tusentals med sig kameror in utan problem. Detta för att de inte kan ta ifrån en en sån dyr grej. och risken är rätt liten att man slänger den i huvudet på taylor också då den är så dyr.

det är både en fråga om copyright och säkerhet. de kan ju även inte garantera att den inte går sönder eller blir stulen.



men ja, folk brukar få med sig den in. jag vet dock inte hur hårda de är i norge med sådana grejer. i SVerige kommer de in utan problem. däremot är mat inte tillåtet att ta med in. ingenting! då det kan kastas.

2011-03-03 @ 19:53:43
URL: http://angelseatmuffins.blogspot.com
Postat av: tonie

Skickade ett meil till Spektrum ang. bla kameror och förbudet gäller som Andrea skrivit, systemkameror och spegelreflexkameror( också en sorts systemkamera) , så det verkar som att man kan använda kompaktkameror (digital) och mobilkameror utan problem.

2011-03-04 @ 22:13:25



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: