slide show
2011-03-20 / POSTED IN: Twitter

Joe Jonas följer Taylor på twitter

Joe Jonas har börjat följa Taylor på twitter nu och tydligen var "Jaylor" ett TT igår. Nu håller fans på att säga att de "måste bli tillsammans igen" och blablabla bara för att Joe och Ashley Greene sägs ha gjort slut! Gör mig rätt frustrerad för Taylor skulle aldrig ta tillbaka Joe, så förstår inte varför folk håller på haha ;p

Anyway, tänkte egentligen inte lägga upp denna nyheten först, men tänkte att ni ville veta! ♥

 

& sedan ironin när bandet skriver "forever and always" i ett tweet. haha, troligtvis en slump men ändå fail!

 

btw, no h8 till jaylor fans :]

 


Postat av: Annina.

Jaylor kommer det aldrig mer bli! haha, jag förstår egentligen inte varför swifties vill att dom ska bli tsm igen?! :o jag menar, han dumpade henne i telefon, för en annan tjej! -.-'

2011-03-20 @ 15:44:27
URL: http://twilightismylife.blogg.se/
Postat av: Felicia

Taylor - Stay away from him

2011-03-20 @ 17:32:18
Postat av: Karin

HAHAH, få se om han håller detta "forever and always"-löftet! han lär väl göra ett 27 sekunders långt samtal till fansen "Du kan inte vara mitt fan längre. Tyvärr. Jag har hittat ett annat fan. Hejdå."

Och jag kan inte heller förstå att man vill att dom ska bli tillsammans igen, är dom riktiga swifties om dom vill att hon ska bli så sårad igen? Även om de är fans av joe också?

Jag älskar till exempel taylor lautner och jag hade på ett sätt jättegärna sett tay+tay igen, men det tog ju slut av en anledning och därför vill jag inte precis att dom ska bli tsm igen, för deras eget bästa. och taylor lautner sårade inte ens tay... men det gjorde joe. pretty hard.

2011-03-20 @ 17:32:56
Postat av: Jessica

Karin: HAHAHAHHAA

Dt kan vara så att dom har typ slutit fred och moved on. Men nej jag tror inte att de blir tsm igen. Och i fall de gör det Har vi nog ett par bra låtar att vänta oss;) nej hon behöver nt honom för att göra bra låtar heller för den delen...

2011-03-20 @ 17:58:58
Postat av: Elin

Jag vet inte vad jag tycker om detta, visst Joe var en skithög mot Taylor och förtjänar henne egentligen inte, men människor kan förändras och Taylor & Joe var unga/yngre när dom var tillsammans, jag vet inte men man kan väl mogna..?

Jag tror inte det blir något "jaylor" 2.0 men om Taylor ser nåt i honom skulle inte det vara lite roligt med ett 2.0 ? :)

2011-03-20 @ 18:23:54
Postat av: Anonym

Gillar du andra kändisar? Har affishbyte på bloggen: http://mileycyruslovers.bloggplatsen.se/2011/03/20/4899389-byte/

2011-03-20 @ 18:29:06
URL: http://mileycyruslovers.bloggplatsen.se
Postat av: Tonja

HAHA kul att folk säger "Joe sårade Taylor, hon borde inte ta tillbaka honom osv osv" och sen bah "Taylor L borde ta tillbaka Taylor" Som om inte Taylor sårade Taylor L? Inte på exakt samma sätt men inprincip samma sak liksom. haha.

Personligen tycker jag att detta är spännande att följa, jag menar Taylor och Joe har varit värsta grejjen! Och det är kul om det nu faktiskt kommer till en final på nått vis. För enligt mig är deras grejj inte avslutad pga hur det tog slut. Sen vet jag inte om Taylor skulle ta tillbaka honom eller inte! Men det är inte precis så att Joe har sagt att han vill ha tillbaka henne heller. Haha.

Tycker inte att det spelar någon roll om de skulle bli tillsammans igen eller inte, det är liksom inte min ensak :D vi vet ju som sagt inte heeeela historian! Även fast jag gärna skulle vela veta heeela historian :D

Vi får se helt enkelt! Joe verkar iallafall vela nått...kanske bara be om ursäkt eller nått! Ska bli kul att se vad som händer iallafall :D

2011-03-20 @ 20:15:35
URL: http://tonjasundman.blogg.se/



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: