slide show
2011-06-05 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

Elin Reutermo om Alla Taylors släppta låtar:

Nu kan jag inte undgå faktumet längre. Jag måste säga detta: du är galet duktig! Så mycket tid du lägger ner på denna sidan och att hitta alla information samt fakta, och på toppen av allt skall det bli intressant att läsa. Fantastiskt jobb! Jag är inne här dagligen, och upptäcker hur underbar Taylor är tack vare dig.
En fråga egentligen: hur hinner du med?

Svar: TACK! Jag önskar jag verkligen kan uttrycka mig tillräckligt mycket så att ni får veta hur mycket jag uppskattar er. Att ni även tittar in på sidan gör mig otroligt glad och när ni lämnar fina kommentarer gör det min dag! Så tack för de underbara ord och jag ger dig en bamsekram genom dataskärmen :) ♥

Anledningen till varför jag kommer avgå bloggen i höst när jag åker till USA för att jag inte hinner med det. Anledningen till varför jag har kunnat ha bloggen är för att jag i princip inte har haft något liv. Jag prioriterar inte skolarbete för jag är så sjukt skoltrött vid tillfället, så det är därför jag mycket hellre spenderar min tid till datorn än framför miljontals skolböcker.

Men egentligen hinner jag inte med. Det finns dagar då jag är så stressad att jag mår illa, på grund av att jag har skjutit upp skolarbete för att jag är här och att jag sedan får skuldkänslor för att jag inte uppdaterar när jag faktiskt tar tag i mina läxor. Jag har lärt mig att acceptera det, men det finns absolut dagar då jag inte förstår varför jag har den här sidan. Det går upp och ner (mest upp jag lovar) :)

Men jag älskar att uppdatera, jag älskar att jag har min lilla sida om Taylor där jag kan visa min hängivenhet och där jag kan skriva hur mycket jag älskar henne utan att någon kommentarar något negativt om det. Jag älskar att jag faktiskt har besökare som också uppskattar sidan, så det är något som motiverar mig för att fortsätta!

Jag kommer ihåg i början när jag startade sidan, jag hade bara varit ett fan i ett par månader och var liksom "ny". Jag brukar titta tillbaka nu på mina gamla inlägg och se hur oseriös jag var och bara såg sidan som en kul grej. Men jag som fan växte under 2010, sidan växte och den började bli en del av min vardag. Idag kan jag inte ens se mitt liv utan att uppdatera och ha bloggen vid min sida!

Därför kommer det vara väldigt svårt för mig att ge upp bloggen i höst när jag åker. Visst, ni kanske tycker, "men det är bara en blogg" - men bloggen har varit en del av mitt liv i ett och ett halvt år nu och den betyder så mycket för mig. Jag har sett fansidor som kommer och går, fansidor som är otrevliga mot sina läsare, fansidor som pratar skit om andra kändisar. Jag är i så fall hellre en fansida som inte är den snabbaste på att uppdatera istället för att vara en oseriös.

Jag ger tid till bloggen även när jag inte hinner, så därför vill jag ge ett tips till er som funderar på att "ansöka" som bloggare här på sidan när jag "avgår": fråga er själva - hinner jag detta? Vill jag ge upp så mycket tid av min lediga tid att göra detta?

Btw, jag älskar att varje gång jag bara får en enkel fråga där jag kan säga ja/nej, gör jag inlägget till en hel uppsats och håller mig inte ens till ämnet.

Love yoooouuu ♥
Postat av: Sandra

Jag håller med, det här är den bästa bloggen/sidan om Taylor som jag känner till och jag tycker att det är sjukt trist att du ska ge upp bloggen. Men, ha det bra i USA !

2011-06-05 @ 16:11:04
Postat av: Julia

Jag vill också säga TACK Andrea för att du uppdaterar och gör bloggen så himla bra o läsvärd, kommer sakna din uppdatering när du är i USA, men jag tycker du ska försöka vara vid datan så lite som möjligt när du är där borta!! <3

2011-06-05 @ 16:41:27
Postat av: Anonym

åh du är så himla bra Andrea!! Det är helt sjukt hur mycket tid du lägger ner på den här sidan, det handlar inte bara om att ladda upp några bilder, skriva en mening. jag skulle nog aldrig klara av det jobb du gör, du lägger ner hela din själ på TSS.

MEN, du kommer väl tillbaka nästa sommar då? :)

2011-06-05 @ 16:41:50
Postat av: Elin Reutermo

Du är verkligen värd allt beröm som går att ösa över dig.På något sätt är det skönt att höra att även ni bloggdrivare har det stressigt, inte hinner med och tycker att skolan är pest. Det får i alla fall mig att tycka om dig mer som person, och känna mig jämlik.

Jag klandrar inte dig alls för att du skriver ut när du får personliga frågor; det klart du ska få skriva, det klart du ska få berätta!

Jag visste inte att du skulle åka till USA men jag kan ärligt säga att jag blev väldigt glad för din skull. Amerika, hur coolt är det inte där borta?! Jag önskar dig all lycka och glädje över din resa där borta!Jag är inne på justindrewbieber.blogg.se även, och jag har självklart klickat runt lite på andra fansidor, men din är verkligen ursnygg och speciell i mina ögon. Inte kan jag hellre sluta förundras över ditt arbete du lägger ner. Photoshoots, interjuver och allt annat omkring Taylor Swift. Jag kan tänka mig att det tar sin tid.Du gör ett fantastiskt jobb, och när du kommer se tillbaka på denna sidan efter massa år kommer du känna dig stolt. Jag tycker att skolan är viktigt, och tycker att du ska kämpa med den.

Du är amazing och tack ännu en gång. Tack, fina du för allt du gör.

2011-06-05 @ 17:00:49
Postat av: Linnéa

Kan du inte låta någon du litar på ta hand om bloggen när du är borta?

2011-06-05 @ 19:45:53
Postat av: Andrea (Taylor Swift Sweden)

sv Linnéa: min tvillingsyster ska vara "första"bloggare och ta över ansvaret, men hon behöver hjälp eftersom hon inte kommer hinna sköta den helt :)& tack ni alla för era söta kommentarer, ni är bäst!

2011-06-05 @ 19:48:41
URL: http://taylorswiftsweden.se
Postat av: Ellen

Det här är helt klart den bästa bloggen som finns! Du är så otroligt duktig och skriver så bra, Andrea. Hoppas du får det bäst i USA. Kram <3

2011-06-05 @ 20:31:49
Postat av: Johanna

Andrea du är verkligen BÄST. Jag beundrar verkligen dig som gör ett så bra jobb. Du är otrolig och jag hoppas verkligen du får det bra i USA. 8)

2011-06-05 @ 20:36:41
URL: http://JohannaBestaBilling.bloggplatsen.se
Postat av: Sandra

jag håller med, du är värd allt beröm, andrea! Jag är så sjukt tacksam över att du har haft den bloggen, det är den perfekta taylor-bloggen! Uppskattar så mycket vad du har gjort, och gör det så bra också!

2011-06-05 @ 22:03:03
URL: http://livenlovefearless.blogg.se/
Postat av: Adina

Jag håller med det alla andra har skrivit. Det här är den bästa bloggen jag vet, den enda bloggen jag får panik om jag inte kollar in på någron gång per dag (vilket oftast är 1000 ggr per dag) Och du är den bästa bloggaren jag vet!:) Tack för all tid du har lagt ner - du är toppen!:) Hoppas du får det bra i USA, fast det vet jag att du kommer att få:) Så jag får säga; hoppas du får gå på en till Taylor konsert eller träffa henne eller så i USA!:D

Tack, tack, tack, tack, TACK för en underbar blogg!

2011-06-05 @ 22:34:05
URL: http://erikzzonz.blogg.se/
Postat av: tonie

Håller med ALLA ovan skrivna inlägg. Du ÄR fantastisk och gör ett otroligt jobb :-)! Jag är inne på din blogg varje dag, så ofta jag hinner och den håller en fantastisk kvalitét. Och jag är ofta förvånad att du hinner uppdatera så mkt. som du gör. OCH att du hittar allt material som du hittar. Och jag måste såklart säga lycka till i USA (igen) och hoppas att det blir en fantastisk upplevelse. Även om jag kommer sakna dig. Men du kommer väl tillbaka nån gång? Eller? (Hoppas)

2011-06-05 @ 22:59:27
Postat av: Amanda ;)

Du är verkligen grym Andrea, jag älskar din blogg! Tack för att du lägger ned din tid på att driva en sådan fantastisk blogg ;) ingen kan göra den bättre än du, jag följer den varje dag :D

Hoppas att du kommer få det bra i USA och slänger in ett och annat inlägg själv. Kommer du föra en annan blogg om ditt liv i USA? Let us know ;)

2011-06-06 @ 00:35:51
Postat av: Anonym

Jag håller med alla andra!!! Så underbar blogg!!! När jag var utan dator i en vecka för inte så länge sen hade jag panik. Inte över mejlen eller någonting annat, nej jag smet ner till skolbiblioteket och gick in här. Abstinens. Du är så stor del av min Taylorlove att det är sjukt!!! Om man ser till hur mycket skuldkänslor jag får när jag är inne på din blogg (och surfar vidare på taylorgrejer) istället för att göra mina läxor så kan jag inte föreställa mig hur det blir för dig som ändå letar upp allting från de konstigaste ställena. Det är ofta jag funderar över hur du bär dig åt, och ett år senare förstår jag fortfarande inte. (HERREGUD DET HAR NÄSTAN GÅTT ETT ÅR SEN MINE!!! DET ÄR TYP SOMMARLOV!!! HAPPYDANCE!!!)För att dra vidare på abstinensspåret så drömde jag om dig inatt för att jag glömt gå in här det sista jag gjorde igår kväll. WARNING STALKER!!! Hur gör man det? Jag vet inte ens hur du ser ut så hur skulle jag kunna drömma om dig? Du kunde inte simma och så skulle jag och mama Swift lära dig. Jag borde radera den här delen. Jag är creepy.Jag kan om möjligt lugna dig med att jag drömde många konstiga saker inatt. Bland annat att jag och mina kompisar skulle ut och campa och inte hade bil så vi tog min flygande häst. (?)Anyways... Om det finns någon som förtjänar allt du har fått så är det du. Om det är någon som förtjänar mer så är det du. Räkna de snälla kommentarerna här ovan så vet du var du ska vända dig om du behöver hjälp!!!(Ännu en som skrev en uppsats på en ja/nej fråga som inte höll sig till ämnet. Well done.)

2011-06-06 @ 10:40:50
Postat av: Anonym

Jag kollade precis upp din sida. Jag hann inte ens läsa något, innan jag tänkte "herregud! Detta är nog Sveriges bästa Taylor sida!" och sedan läste jag några, eller ja många inlägg, och jag uppskattar varenda liten bokstav du skriver! Det känns som om du lägger ner varenda sekund av din lediga tid i denna hemsida, och ja, det gör du ju också! Jag tänkte direkt att jag skulle börja följa den, och när jag läste att du skulle sluta blev jag verkligen jätte ledsen! Men jag ska följa den tills du åker till USA.. Än en gång: Jag älskarälskarälskarälskar din underbara "blogg", om man nu kan kalla den det, det kan man väl? ;) Jag älskade den från första sekunden, jag älskar den och jag kommer alltid att älska den eftersom den på bara några minuter gav mig så mycket fakta om Taylor! Jag älskar Taylor med hela mitt hjärta och hon betyder så otroligt sjukt mega super mycket för mig!

Tack.

2011-06-21 @ 20:14:00- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: