slide show
2011-07-19 / POSTED IN: Övrigt

Taylor Swift Sweden: Extrabloggare

(Varning! Ännu ett av mina egentligen för långa inlägg!)

Hej! Nu tänkte jag att det var dags att jag la upp ett riktigt inlägg angående extrabloggare till hösten. Som ni kanske vet ska jag, Andrea, åka till USA i tio månader som utbytesstudent och kommer därför lämna över min plats till min syster Felicia. Hon kommer vara ansvarig för sidan under året, ha hand om mejlen och uppdatera bloggen! Men jag är medveten vilket jobb det är att sköta sidan och jag vet att Felicia inte klarar av det ensam, så kommer jag ta in en extrabloggare som hjälper till och uppdatera sidan. Vill påpeka att extrabloggaren inte blir delägare, utan endast en tillfällig hjälp vid sidan! (Jag kommer självklart återgå till bloggen när jag kommit hem från USA - i början av sommaren 2012)

Jag vet att jag skrev att alla som var intresserade skulle få chans att pröva på att blogga på sidan, men jag har kommit fram till att tiden inte räcker till det för att kunna göra det så effektiv och enkelt som möjligt. Emmy har redan provat på att blogga och är nu uppe på min lista för potentiella extrabloggare, så du behöver alltså inte söka in igen. (om du fortfarande är intresserad!)

Ni får mejla in en liten intresseanmälan som ska innehålla:
- Namn, ålder
- Går du i skolan/jobbar du? Har du mycket tid över på fritiden? (Förklara din situation)
- Varför du vill bli extrabloggare (vad har du för motivation?)
- Jag behöver även få en uppfattning över hur seriöst fan du är, så beskriv lite varför du älskar Taylor

Skicka in er intresseanmälan till taylorswiftsweden@hotmail.com och skriv i ämnesraden "extrabloggare".

Jag vill dock varna er (tror jag har gjort det förut) hur mycket jobb det är att sköta en fansida och även om ni nu endast kommer bli extrabloggare så kommer det fortfarande ibland kännas jobbigt. Emmy kommenterade efter hennes extrabloggare-tid att man inte riktigt förstår hur mycket arbete jag lägger ner i bloggen förrän man själv upplever det, vilket är väldigt sant. Det gäller att hitta information, spara ner tjugotals bilder för att sedan ladda upp dem igen, uppdatera så mycket som möjligt och massa andra småsaker som gör att inläggen är intressanta att läsa osv. Jag är inne på datorn väldigt ofta och ser med en gång när det dyker upp nytt i Taylor världen, men ibland känner jag "ugh nej, jag orkar inte" och låter bloggen vara ouppdaterad i en dag. Det kommer finnas sådana ögonblick för er med, så därför är jag mån om att ni ska vara seriösa när ni söker in - för det krävs mycket motivation att hela tiden fortsätta! (men det är kul!)

Jag åker bort nu på onsdag så det skulle vara bra om jag kan utsätta en provbloggare till dess redan då! Men om ni inte kan just denna vecka så är det ingen fara, för jag sätter ingen deadline till när mejlet måste vara inne. Jag kommer sedan meddela er via mejl om du kommer upp på listan och får pröva blogga och på så sätt efter det ha chans att bli extrabloggare. Jag svarar heller inte på era intresseanmälan-mejl, så var inte orolig om ni inte får ett svar - för jag läser igenom dem ändå!

Jag hoppas att det finns några stycken som vill hjälpa Felicia här på sidan när jag är borta, för det är otroligt roligt att jag har denna sida. Jag uppskattar varje person som kikar in här och det krossar mitt hjärta att jag tyvärr känner att jag måste ta paus i ett år från den. Men jag kanske får lite bloggabstinens under året och slänger in en hälsning till er, för jag är säker på att jag kommer sakna det! Jag kommer även lägga upp ett sista hejdå-inlägg till er innan jag åker, så att jag får ta ett riktigt farväl :') (åker inte förrän i augusti eller september)

Jag vet även att det är många som är nyfikna på om jag har en personlig utbytesblogg där man kan följa mig under mitt år och det har jag. Men jag kommer inte lägga ut den på denna sida, så om ni vill läsa den får ni mejla mig och säga att ni är intresserade så kommer jag ge ut den! Fråga mig annars på twitter om ni har mig där.

Väääldigt långt inlägg, men hoppas att ni som är intresserade läste igenom det och att det dimper ner några mejl i min inkorg snart! Kram på er, stay fearless ♥
Postat av: Emmy

Hej Hej!

klart jag är intresserad nu också! Jag är inte avskräckt och jag har ju studieuppehåll tills januari så jag har tid ;) så du vet att jag är intresserad!



och jag väntar med spänning på vart du kommer hamna! liksom om jag tycker det är nervöst kan jag bara föreställa mig hur det känns för dig! XD Vore ju sjukt kul om du kunde se Taylor när du var där!

jag köper min resa på onsdag nästa vecka och nu börjar det verkligen kännas som på riktigt.

och jag ska så köpa hennes parfym och se henne på the Garden och jag hoppas få lite fina kort som jag kan dela med mig av här ;)



stay fearless <3

2011-07-19 @ 18:48:20
URL: http://angelseatmuffins.blogspot.com
Postat av: Ardalan

emmy, ska du till usa?

2011-07-19 @ 19:05:57
Postat av: Emmy

Jag ska till USA och se Taylor Swift på Madison Square Garden i november. Har fått tag på biljetter till hennes sista konsert för året den 22a november :D

så är "bara" där 5-6 dagar och inte i flera månader som Andrea är. Men att gå på konsert på världens mest käna arena och där se Taylor med typ SJUKT BRA platser är en dröm som blir sann för min del <3

2011-07-19 @ 22:20:41
URL: http://angelseatmuffins.blogspot.com
Postat av: Ardalan

Låter härligt! Grymt att du fick bra platser också! Åker själv om ca en månad till LA :D har köpt biljetter till 23e samt 24e :)

2011-07-20 @ 00:02:03
Postat av: Emmy

WOW!! du får ha det så kul!!!!! visa bilder och sånt!



och njut av LA med! låter helt fantastiskt att få åka dit!

2011-07-20 @ 02:00:50
URL: http://angelseatmuffins.blogspot.com
Postat av: Anonym

:D ska jag göra! har trots allt räknat ner dagarna ända sen december ;) du får ha så skoj i ny med, vilket jag är säker på att du kommer ha! gäller bara att planera allt i förväg :)

2011-07-20 @ 15:27:34
Postat av: Elin H

Ville bara säga att jag verkligen tycker om den här bloggen och att jag upskattar dig och ditt arbete du lägger ner på denna fan-blogg. Det är lite tråkit att du ska åka, med tanke på att du är så duktig på att blogga och lägger ner tid till den. Men så klart är det ju kul för dig som ska få åka till USA och så, men jag kommer sakna dig och ditt underbara blogg-arbete :') Lycka till i USA!

2011-07-21 @ 00:00:46



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: