slide show
2011-07-19 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

Hej! Jag befinner mig i New York den här veckan, samma som Taylor alltså! Är det någon som vet vart hon kommer bo, ifall hon kommer gästa någon radiostation/TV-program? Skulle sååå gärna vilja träffa henne <33

Svar: Hej! Det finns inga nyheter om att Taylor kommer gästa något program vid tillfället! Hennes konserter tar plats i Newark (Prudential Center), New Jersey, men förmodligen bor hon i New York eftersom det ligger väldigt nära. Ett tips är att åka till Newark och vänta utanför arenan om du kan ta dig dit! Hon kommer nog spendera mycket tid i New York City och vanligtvis dyker det upp paparazzibilder som jag lägger upp där du kan se var hon befinner sig. Annars kan du alltid strosa runt i New York och hoppas på det bästa! :)
- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: