slide show
2011-01-11 / POSTED IN: Vardag

Taylor med Abigail i Kansas

Det har dykt upp bilder som är hittade på Taylor bästa vän Abigail's facebook som visar Taylor på Kansas University där Abigail går. Man tror att bilderna är från förra veckan och att Taylor hälsade på henne och studenter där! Abigail ser ni i första bilden i mitten, om ni inte vet vem det är :)

Bildkälla


Det kommer tyvärr bli lite sämre uppdatering denna vecka, då jag började skolan igen igår och att jag har mindre tillgång till internet vid tillfället. Just nu händer det inte så mycket i Taylor världen, mer än att Taylor repeterar inför den kommande turnén som börjar om mindre än en månad och att det även ryktas om att Back To December musikvideon släpps i slutet av veckan!
Postat av: Felicia

Du får inte sluta uppdatera!!

2011-01-11 @ 18:18:01
Postat av: ISABELLE

Jaså, det är verkligen hennes bästavän trots allt :) Hon sjunger ju om henne på Fifteen.Taggad inför hennes musikvideo. Kan knappt vänta!

2011-01-11 @ 18:18:11
URL: http://iisabellec.blogg.se/
Postat av: Tonie

Här ser man verkligen prov på hur vacker Taylor är. Hon har inget/minimalt med smink och har på sig "vanliga" kläder och ändå så ser hon helt underbar ut. Fantastiskt! Och så ger hon prov på vilken underbar människa hon är. Tar sig tid i sitt stressiga schema med turnén och allt och hälsar på sin kompis. Verkligen min drömkvinna <3 :-). Love U Taylor, so much!

2011-01-12 @ 02:48:07- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: