slide show
2011-01-24 / POSTED IN: Vardag

Taylor & Jake (19 jan.)

Ni som har läst rykterna om att Taylor och Jake var ute i Nashville i onsdags (19 jan.) kan nu se bildbevis. Bilderna är enligt mig för stalker-ish, så därför lägger jag bara upp en bild. Om ni vill kan ni se alla bilderna här!
Källa
Postat av: Tonie

Ja, det ser ut som Taylor i alla fall... Men om snubben är Jake? Kan ju lika gärna vara en livvakt eller nån annan kille, vän eller medarbetare eller tomten. Detta tror jag inte på förrän jag ser betydligt bättre bilder. Fan... Jag ser ut så där bakifrån. ( Shyyyy. Säg inget till pressen. Men det ÄR jag som gick omkring med Taylor i Nashville). Ett nytt rykte som kan spridas över internet :-).

2011-01-24 @ 18:42:17
Postat av: Anonym

tonie: det är jake

2011-01-24 @ 19:44:27
Postat av: Em

Kolla ditt bloggsvar, vet ja! ;) Fin blogg btw.

2011-01-25 @ 14:14:06
Postat av: Tonie

Ja, det kanske ÄR Jake, men när är bilderna tagna? Det kanske var innan dom gjorde slut? Eller så är det som nåt site skrivit, bara en vänskaplig middag. Även om jag inte riktigt förstår varför Taylor ger Jake en ny chans, OM han nu dumpade henne. Jag vet inte..? Men OM det är Taylor och Jakepå bilderna och att dom träffades nyligen OCH att omständigheterna kring deras uppbrott (om ens DET var sant) stämmer, så gör Taylor ett jätte misstag. Så därför hoppas jag att det är Bullshit! För Taylor´s skull och inte för min egen. Även om jag ÄLSKAR henne och vill att hon blir min :-(. <3

2011-01-25 @ 15:45:35
Postat av: Julia

Har inte dem gjort slut??

2011-01-25 @ 16:05:53
Postat av: Anonym

det är bara rykten.vi vet inte om de gjorde slut eller inte. kanske ville de avsluta och ordna upp allting innan hon åker iväg på turnén, allt som har höllt på med media och allt. mina tankar iaf.

2011-01-25 @ 17:46:18
Postat av: Anonym

det är bara rykten.vi vet inte om de gjorde slut eller inte. kanske ville de avsluta och ordna upp allting innan hon åker iväg på turnén, allt som har höllt på med media och allt. mina tankar iaf.

2011-01-25 @ 17:46:46
Postat av: julia

Hade inte dem gjort slut??

2011-01-25 @ 18:38:38- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: