slide show
2011-01-05 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

Anonym om Ny CoverGirl reklam ute imorgon: har jake och taylor gjort slut?! ;o


Svar: Jag gillar vanligtvis att inte kommentera rykten om Taylors privatliv, men eftersom jag antar att jag kommer få denna frågan ställd flera gånger tänkte jag svara på den så att ingen behöver undra.

Först och främst, vet vi egentligen ingenting om Taylors kärleksliv, utan vi kan endast utgå ifrån medias bild på hennes förhållanden. Vi alla vet att media inte alltid går att lita på (kommer ni ihåg när det ryktades att Taylor och Lautner hade gjort slut på grund av MAT!?) och oftast är det de skriver om falskt.

I början när "bara" rykten dök upp om Taylor och Jake, bestämde jag mig för att inte tro på det. Jag är en sådan människa som inte tror på vad som står i skvallertidningar och på internet, då jag anser att de har ingenting med hennes privatliv att göra. Jag vill att hon ska vara lycklig, och om det är som singel eller med en kille spelar ingen roll. När bildbevis dyker upp - det är då jag vågar tro på det, för att jag respekterar Taylor och vet att hon vill kunna gå ut på gatan som en vanlig människa utan att paparazzi tar kort på henne. Men hon vet även att paparazzi är en del av kändisskapet och att man egentligen bara kan acceptera det.

Igår dök det upp rykten runt om på webben om att Taylor och Jake gjorde slut förra månaden, och det är erat val om ni bestämmer er att tro på det. Det sägs att Jake gjorde slut på grund av "mediauppmärksamheten" och att "han har känslor kvar men han kan inte klara av den uppmärksamhet de fick" och "han tänkte på ålderskillnaden, det gjorde inte Taylor" osv. Det går runt många rykten och jag kan egentligen inte säga vad ni ska tro på eller inte, men ha det ändå i bakhuvudet att detta endast är rykten.

Så för att svara på din fråga, förmodligen har de gjort slut, men det är erat val om ni bestämmer att tro på det! 

"Love is a tricky business. But if it wasn't, I wouldn't be so enthralled with it. Lately I've come to a wonderful realization that makes me even more fascinated by it: I have no idea what I'm doing when it comes to love. No one does! There's no pattern to it, except that it happens to all of us, of course. I can't plan for it. I can't predict how it'll end up. Because love is unpredictable and it's frustrating and it's tragic and it's beautiful." ♥

Källa
Postat av: felicia

whaaaaat? hoppas inte det är sant, tyckte dom var skitsöta tillsammans <3

2011-01-05 @ 12:06:22
Postat av: Tonie

Vill inte säga: I told U so, men jag gör det ändå. Jag förstod direkt att Jake inte var nåt att ha för Taylor. Att han är en player som byter tjej som andra byter strumpor. Men det är klart: vi vet inte ännu om det är sant eller ej, och bör avvakta tills vi vet innan vi kommenterar detta för mkt.

2011-01-05 @ 22:49:24- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: