slide show
2011-01-19 / POSTED IN: Magazine

Scannbilder från "You Magazine"

I november hade Taylor ett uppslag i den brittiska tidningen YOU och TaylorSwiftWeb har nu fått tag på scannbilder av tidningen. Även om vi fick se de fina bilderna i november så kan vi nu läsa artikeln där de pratar mycket om Taylors barndom och låtskrivning. Artikeln är väldigt bra så se till att läsa den nedan!

Eftersom bildkvalitén är så dålig på blogg.se så kan ni gå in här och här för att kunna läsa artikeln artikeln bättre!

Bildkälla
Postat av: Anette

Hej, vet inte om du sett det, men Taylor är på omslaget på tidningen SOLO just nu :) skickar med några bilder :)Cover: http://hannahanette.blogg.se/images/2011/img_0279_128115493.jpgIntervju: http://hannahanette.blogg.se/images/2011/img_0282_128115708.jpg & http://hannahanette.blogg.se/images/2011/img_0283_128115869.jpgKanske inte är dom bästa bilderna, och man ser inte vad de står i intervjun, men då kanske folk går och köper tidningen istället :)

2011-01-19 @ 19:24:35
URL: http://hannahanette.blogg.se/
Postat av: Tonie

Köpte den här tidningen på Ebay för nån månad sen. Värd varenda dollar. Och tack till Elin och nu Anette för tipset om Solo. Köpte den idag och Taylor ser underbar ut, lite för lite bilder bara :-(.

2011-01-20 @ 00:27:38- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: