slide show
2011-01-05 / POSTED IN: Övrigt

BlogLovin': www.taylorswiftsweden.se

Inom de närmaste dagarna kommer det förhoppningsvis dyka upp en ny design och då kommer det även finnas massvis av förändringar på bloggen. En förändring jag vill ta upp redan nu är BlogLovin'. Just nu tar BlogLovin' knappen i sidmenyn er till www.taylorswiftsweden.blogg.se's BL (som min blogg hette tidigare) och därför är det bra om vi flyttar över till taylorswiftsweden.se's BlogLovin'. Så ni som följer bloggen via BlogLovin' på taylorswiftsweden.blogg.se kan byta till taylorswiftsweden.se istället. HÄR kan ni följa www.taylorswiftsweden.se!

Update: Det är samma blogg, bara annat namn. & nej, ni behöver inte följa den på BlogLovin' om ni inte vill ;) Men ni som vill får gärna göra det!Postat av: Julia

Måste man följa den bloggen på bloglovin??

Jag gillar bloggen som den är :D

2011-01-05 @ 14:12:45
Postat av: Anonym

kan man fortsätta följa bloggen på .se som den är nu?? :D

2011-01-05 @ 14:18:20
Postat av: Andrea (Taylor Swift Sweden)

sv: ja, det är det jag ändrat den till :) För innan hette min BlogLovin' www.taylorswiftsweden.blogg.se men nu har jag gjort en ny BlogLovin' så att ni kan följa www.taylorswiftsweden.se istället ^^

2011-01-05 @ 14:26:30
URL: http://taylorswiftsweden.se- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: